This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pia Reystra
Pia Reystra - 4 Items
hai SEXY! even iets over mijzelf: Ik ben best onzeker en dat komt vooral doordat ik vroeger veel gepest ben op school. Nu ik wat ouder ben geworden begint dat al wat te veranderen maar in de omgang met jongens dus nog niet. Heb altijd het idee dat mijn borstjes niet leuk genoeg zijn voor ze en dat ze liever een fotomodel met hele grote borsten hebben. Durf ook echt niet op iemand af te stappen en daarom nu maar eens zo. Misschien dat er een jongen is die mijn borsten wel leuk vindt en mij een berichtje wil sturen??
Pia Reystra
schaamhaarpruikje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pia Reystra
hey! jij ook hier??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pia Reystra
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pia Reystra
tegeltje herman
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - een gewetensvraag
Ik vroeg dit meisje: Als je linkerbeen Kerst is en je rechterbeen Nieuwjaar, vind je het dan goed als ik tussen de feestdagen eens binnenkom ?? haar antwoord; neen dan heb ik al een afspraak met AAD. Het begint er op te lijken dat die AAD alle lekkere meisjes hier wegkaapt!!!
Adam & Ria Houtnervers
Adam & Ria Houtnervers - urineweginfecties
Als mannen onvoldoende bier en wodka drinken, kunnen bacteriën zich ontwikkelen in de urine, waardoor het risico op urineweginfecties vergroot. Urineweginfecties kunnen een oorzaak zijn van plasproblemen en een reden vormen waarom mannen vaker thuis blijven. Urineweginfecties bij mannen zijn vaak moeilijk vast te stellen, waardoor ze vaak opklimmen tot aan de nieren met ernstige aandoeningen als gevolg. Bovendien verhoogt geconcentreerde urine het risico op nierstenen!
Johannes
Johannes - flauw
Eigenlijk vind ik het flauw voor het sperma dat een condoom doorzichtig is gemaakt. Wel kijken maar niet mogen aanraken!!
Kimmy
Kimmy - beeldmateriaal
Ik had vroeger een moderne huisbaas. De huisbaas was een geile donder want hij had in de kamers van de meiden camera’s opgehangen, zodat hij die lekkere jonge strakke sletjes kon zien douchen, omkleden en natuurlijk met zichzelf spelen. Sinds hij de camera’s had opgehangen (overigens zeer goed verscholen) waren de regels ook een stuk soepeler geworden. Eerst mochten er geen jongens in het pand komen, maar ineens mochten ze zelfs blijven slapen. Daar waren al die jonge meiden natuurlijk heel erg blij mee. En de huisbaas maar opnemen en rukken op het geile beeldmateriaal dat het hem opleverde.
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - tips!
Jongens, die tips over douchen en ontspannen blabla zijn wel oke. Maar het helpt mij vaak ook als je samen een paar glaasjes alcohol op hebt (niet teveel natuurlijk dan kan het weer averechts werken zoals laatst), gewoon de dildo's uit de kast halen, daarna een beetje zuipen en lachen met z'n tweeen, dan kan er weinig meer fout gaan en is de spanning al gauw weg!!
Elmer
Elmer - leuke gezellig spontane vrouw
Dag dames, zoek niet verder want hier ben ik!! Haha nee hoor zo erg ben ik niet, ik zoek dus een leuke gezellig spontane vrouw. Die niet saai op de bank blijft hangen, dag in dag uit. Gewoon lekker genieten van het leven!! Wil je meer weten en heb je minimaal twee lekkere grote borsten en een lekkere geschoren FOEF? geef dan maar een gil! Greetzzz

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook