This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Priscilla & Clark
Priscilla & Clark - 3 Items
Hay Guys! Wij zijn een jong stel en zoeken een sportieve mooie man licht behaard en intiem geschoren met goed gereedschap voor een trio.Voornamelijk vrouwgericht.(klassieke DP)Daarnaast wil mijn man zijn bi gevoelens uitproberen.Voor ons 1ste keer.Hij durft nog niet op de foto maar als jullie een slipje bestellen dan stuur ik hem mee!
Priscilla & Clark
sexy slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscilla & Clark
tekening
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscilla & Clark
friends
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - slaap
Een aantal dagen geleden heb ik nieuwe buren gekregen. Ik heb de goede mensen al ontmoet, het is een jong en goed uitziend stel, veel beter dan die oudjes die eerst naast mij woonden, waar ik bijzonder weinig contact mee had. Dit nieuwe stel nodigde mij meteen uit voor koffie en we hebben uitermate gezellig zitten kletsen, terwijl ik mijn ogen niet van de nieuwe buurvrouw af kon houden. Ze is helemaal mijn type. Niet te klein, lange benen en een lichaam in de juiste proporties. Ze heeft wat men noemt een zandloperfiguurtje en ik had de grootst mogelijke moeite haar recht in de ogen te blijven kijken wanneer ze sprak, ze had namelijk ook nog eens een behoorlijk decolleté die dag. Wonder boven wonder heeft geen van beiden doorgehad dat ik zo begerig naar haar aan het kijken was. Er gingen twee dagen voorbij en ik zag het stel weinig, tot ik op een gegeven moment midden in de nacht een hoop gepiep en gekraak hoorde. Ik had moeite die nacht te slapen en was mij echt op alle geluiden aan het concentreren, wat je eigenlijk niet moet doen als je de slaap wilt vatten!!!
Rob Flesh
Rob Flesh - raadsel
Wat is het verschil tussen je vrouw en je werk? Het werk zuigt na 5 jaar nog steeds.
Josje  Buitenweg
Josje Buitenweg - verschillende namen
Wist je dat er ook verschillende namen in omloop zijn voor de kapsels van de vagina? Bermudadriehoek of brillospons als alles er nog op zit, maar wel kort in de vorm van stekeltjes of de Bush, gazon, gevarendriehoek, grasveldje, hairy popper als je het puur natuur laat of de Junglestrip of landingsbaan, als je een streepje laat staan en de rest wegscheert!! Oerwoud of ontplofte mol als het ècht wel heel erg veel is! Als laatste het bekende pakje shag, streepje, vachtje, venusheuvel, als het 'gewoon' bijgehouden is!
Bloeme
Bloeme - vraagje
God gaf mannen TIJDENS DE KERST zowel een penis en hersens, maar waarom gaf hij ze dan niet genoeg bloedtoevoer om ze allebei tegelijkertijd optimaal te kunnen laten functioneren ??
Graig Bull
Graig Bull - Beste usedslipjes
Beste usedslipjes: enorm bedankt voor het slipje wat ik van dit meisje mocht ontvangen! (trekkend en ruikend) aan het geile slipje). Heerlijk hoe verschrikkelijk nat dit slipje was, enorm geil om eraan te mogen ruiken ! Ondertussen was ik aan het fantaseren over hoe het zou zijn als dit meisje in mijn mondje zou plassen. Heerlijk om zo’n meisje op deze manier te mogen ervaren! Enorm bedankt weer.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook