This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Prinzzess Felicity
Prinzzess Felicity - 1 Item
Hoi! ik ben een alleenstaande vrouw zoek een handige man om in en rond het huis "het een en ander" te doen. Bel me!
Prinzzess Felicity
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - plug
Een ander woord voor tampons? Een kut-plug
Winston
Winston - speels meisje
Laatst in de, voor jullie wel bekende, reformwinkel liep dit meisje de hele tijd in mijn billen te knijpen, het was me allang duidelijk dat ze in een speelse bui was. Ze probeerde me steeds heen pashokje of iets dergelijks in te trekken, maar ik wilde er niets van weten. Ik wilde best op een aparte plek met haar gaan vrijen, maar niet in een winkel, dat was me gewoon te benauwd. Dus daarom nam ik haar na het shoppen we hadden niet eens iets gekocht, het was alleen maar kijken en billenknijpen geweest mee naar een plek waar ze vast heel blij mee zou zijn. Ik kende een leegstaand gebouw dat over een maand gesloopt zou worden. Ik had via een vriend die daar ooit werkte ene sleutel weten te bemachtigen en ging met haar naar binnen. Ze had natuurlijk allang door wat ik van plan was!!
Ava Hard
Ava Hard - not so hard
How do you find a blind man in a nudist colony? It's not so hard.......
AD
AD - best vreemd
Heel veel vrouwen hebben geen idee hoe hun vagina eruit ziet en dat is eigenlijk best heel vreemd. Temeer omdat de vagina een erg belangrijk onderdeel van het lichaam is. Daarom zou iedere vrouw regelmatig de tijd moeten nemen om haar vagina eens goed te bekijken. En daarbij als je dit regelmatig zou doen dan merk je ook verschillen op. Denk hierbij aan kleurverschil, kleine zwellingen of andere dingen die je alert kunnen maken voor eventuele verdere controle!
Mevrouw Suraboeja
Mevrouw Suraboeja - Mijn sexlessen
Mijn sexlessen werken het best bij een boeking van minimaal een uur, omdat er dan alle rust is om zo'n sexdate te doen slagen. Overigens kan het ook voor de ervaren man leuk en spannend zijn, want er valt toch altijd nog wat te leren. En welke man wil nu niet weten hoe een vrouw lekker verwend wil worden? Snel boeken dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook