This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gina
Gina - 1 Item
Deze geil meid met haar vieze slipje maakt het nog eens extra vies door het goed strak te trekken in haar aarsje! Ze zorgt dat haar kontje en haar kleine poesje de nodige sporen achterlaten in haar slipje! Wie wil het likken?
Gina
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - open
Vannacht werden mijn vrouw en ik opgeschrikt goor een gerommel in de tuin. Ik opende het raam en zag dat een bromfietser mijn brievenbus omver gereden had. Awel jong, riep ik. Hij antwoordde: "Kom mij helpen kom mij helpen, mijn heel been ligt open." "Nee", zei ik, "hier ligt iemand met twee benen open."
Peter Reetveter
Peter Reetveter - vel
Hoe krijg je deze vrouw weer maagd? Hete melk erin en dan wachten op het vel... Dank u!
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - parenclubganger
Tja, Nu ben ik zelf niet een ervaren parenclubganger (nog maar 29X, maar er gaan er zeker nog volgen) en merk toch ook goed het verschil tussen wie zijn best heeft gedaan en wie niet. Ik vind het zelf heel mooi naar te kijken. Ik heb gemerkt dat als men gewoon een bh en slip aan heeft het toch wat gewoontjes en saai overkomt. Zelf had ik de eerste keer kanten bh (balconet) en kanten slip met daarover een soort doorzichtig babydol met stayups. laatste keer een babyroze corset met holdups (beetje burlesque-achtig) Wat mij de laatste (2x) toch ook weer op viel was dat er heel wat mannen hun lange tuinbroek/pantalon aanhouden. Vind ik echt niet kunnen! Iedereen gelijk! Ik geef me toch ook bloot???? (en ik vind het ook heel flauw van die mannen) (Ps. dat corsetje was wel niet zo handig...veel haakjes blijken lastig voor bezopen kerels……
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Klote
Waarom is het altijd zo donker in een damesslipje? Ik zie er geen klote!
Ton
Ton - druk
Ik ben nogal druk met de sponsorcommissie misschien de andere leden van mijn team?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook