This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - 1 Item
Hallo, lekkere snifterikken! . In mijn werk als Travel agent kom ik vaak op de mooiste plekjes der aarde. Alleen hoe kan het toch dat ik overal waar ik geweest ben nog steeds niet mijn droomprins heb gevonden??? Ik ben niet heel erg kieskeurig maar toch kan ik hem niet vinden. Ben jij misschien die prins op het witte paard (zonder schimmel tussen zijn benen?) Laat het me weten als je mij wel ziet zitten en misschien kunnen we dan een keer wat afspreken. Mocht het nou niet klikken als toekomstige partners, van af en toe een avontuurtje ben ik ook niet vies!
Priscilla Kleermaker
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - af
Ik haat mensen die nooit hun zin af...
Gina
Gina - loopse hoer
Ik wil hier even iets kwijt over mij vriend. Mijn vriend kan de laatste tijd n.l. geen stijve meer krijgen, ook al zegt hij nog zo opgewonden te zijn. Als ik veel moeite doe en veel stimuleer heeft hij even een harde, maar wanneer het condoom er dan omgaat word hij gelijk weer slap. Bovendien krijgt hij hem nooit hard na het eten of als hij naar het toilet moet, voor een grote boodschap. Hij zegt dat het alleen lukt als ik er als een loopse hoer erbij loop. Zal ik hier dan maar aan toegeven?
Elmer
Elmer - condoompje delen?
Vraagje aan de SLETTIES! Zullen we een condoompje delen, jij van buiten en ik van binnen?
Ton
Ton - raadsel
Wat is een lesbische zeemeermin? Een potvis!
bastiaan
bastiaan - parkavontuur
Vorige week had ik nog een leuke ervaring in het park. Een oude vrouw wilde mij pijpen. Natuurlijk wilde ik wel gepijpt worden, maar het was gewoon even wennen dat een oude vrouw het zo uit het niets voorstelde. En dat zomaar in het park! Ik zat lekker de eendjes te voeren en had net mijn brood op en wilde vertrekken, toen een oude dame naast me kwam zitten. Ze kroop wel erg dicht tegen me aan en het voelde op zich niet eens zo ongemakkelijk. De vrouw had iets over zich wat kalmte met zich mee bracht. Het zal jullie niet verbazen dat ik voor de bijl ging en mijn broek snel losmaakte!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook