This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Qiana Hunting
Qiana Hunting - 1 Item
Ik zal in het kort iets over mezelf vertellen. In maart word ik een jaartje ouder en misschien dat wij dan samen mijn verjaardag zouden kunnen gaan vieren? Ik zie het al voor me hoor, een sexdiner voor twee, romantisch kaarslicht en jouw mooie ogen die mij zwoel aankijken. Te lang ben ik nu al singel en heb behoefte aan een leuke man. Lijkt dit voor jou een droom die waarheid gaat worden, stuur me dan snel jouw nummer zodat we in contact kunnen komen! De balletjes…….
Qiana Hunting
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - GAY S M
Wat is een telefoon in een leren hoesje? Een Gay S M
Elsje Platski
Elsje Platski - bikkelharde TAMP
Vrouwen zoals ik en mijn vriendinnen, worden alleen geil van jongens met een mooi uiterlijk in combinatie met een bikkelharde TAMPof een schoon uiterlijk met een lekkere DONG! Dus als jij jouw uiterlijk niet echt mee hebt dan zal je door mij en mijn vriendinnen alleen maar genegeerd worden! Als je dan toch nog gaat proberen om ons geil te maken, zoals de meeste oude geilneven, dan is de kans zeer groot dat we je vies aankijken met een blik van hoe durf je………
Van Keulen
Van Keulen - een behoorlijke stijfken
Wat is jullie probleem, mensen? Ik weet dat voornamelijk Afro Amerikaanse mensen (net als ik ) een behoorlijke stijfken kan krijgen van vrouwen met vette aarsen! Zelf heb ik thuis ook een mooie schimmel. Een nachtmerrie! Ps. ik heb ineens zin om lekker te copuleren………..
Bernhard
Bernhard - zweet
Wist je dat de urinegeur die je soms denkt te ruiken waarschijnlijk zweet is? Sommige vrouwen vinden dat de streek rond hun vagina naar urine ruikt, maar het is hoogstwaarschijnlijk zweet. Dat komt omdat zweet en urine heel wat componenten delen.Om het te voorkomen kun je je schaamstreek wat vaker wassen met een milde zeep en vermijd je het dragen van nylon slipjes!
Boudesteijn
Boudesteijn - grijze sletjes
Ik bekijk al jaren de vrouw. De vrouw in zijn algemeenheid. En ik ben er achter gekomen wat voor vrouw mij echt op weet te winden. Ik keek naar tienermeiden, rijpe vrouwtjes die men ook wel milfs noemt en natuurlijk naar de omaatjes. Bij de tienermeiden moest ik toegeven een behoorlijk geil gevoel te krijgen, maar om één of andere reden zakte dat gevoel altijd snel weg. Bij de milf vrouwtjes werd het gevoel al wat sterker. Maar ook daar duurde het niet voort. Ik kon alleen opgewonden blijven bij de oude vrouwen. De grijze bejaarde sletjes. Ik heb daar een enorm zwak voor. De rimpels, de kromme ruggen en die hangtieten, maar vooral die enorme bak aan ervaring die ze met zich meebrengen. Al die dingen tezamen maken mijn pik bikkelhard en sinds kort onderneem ik dan ook iets, als ik zo’n geile bejaarde tegen het lijf loop.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook