This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Racine van der Laan
Racine van der Laan - 4 Items
Hay guys! In het dagelijkse leven werk ik op een kinderdag verblijf en daar heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben gek op erotisch dansen en zou het leuk vinden als jij dat ook leuk vindt. Eigenlijk ben ik best wel een beetje verlegen, maar door het erotische dansen word ik dan weer wat losser. Ik zoek een sportieve man die er leuk uit ziet, maar nog leukere inhoud in zijn broek heeft. Pas jij in het profiel? Stuur me dan even een berichtje. Het liefst met je telefoonnummer zodat ik snel contact kan opnemen met je. Misschien tot snel. Dikke kus!
Racine van der Laan
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Racine van der Laan
lekker burlen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Racine van der Laan
jesus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Racine van der Laan
chica bonita
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - Dat frustreert me
Als blanke man heb ik net ca. 10 hindoevrouwen diep genomen, en hopelijk bevrucht. Maar mijn limiet ligt toch wel bij 10 per dag. Dat frustreert me enorm, omdat er nog zoveel te doen is in deze cultuur.. Mijn frustratie is zo erg opgelopen, dat ik nu 3 erectieremmers per dag moet innemen, tegen de frustatie. Beste doctor Hans, , wat raad je me aan om te doen?
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - slappe ballen
euh.. hallo wat kan er gebeuren als men té veel sex heeft? ik heb met mijn vriendin per dag 3 keer sex ofzo ..(en soms ook nog 1keer met mijn vrouw ) mijn ballen worden dan wel heel slap… is dat normaal? hebben jullie dat ook?
Bertha Trouwborst
Bertha Trouwborst - OUDE SLIPSNIFTERS
Voor alle OUDE SLIPSNIFTERS: Je bent pas oud als je nek vaker stijf is dan je DONG!
rio
rio - kussomat
Eigenlijk is de Kussomat niets anders dan een stoel met een camera eronder gemonteerd. Iedereen met vrouwelijke genitaliën kan zo op die stoel gaan zitten en een foto laten maken. Terwijl je zit kun je een gedichtje op de muur lezen over een meisje dat triest is vanwege haar lange, flubberige schaamlippen. Ik heb inmiddels aardige fotocollectie en zal die snel voor jullie on-line zetten.
Francis Baswofski
Francis Baswofski - bier en wodka
Er is een duidelijk verband tussen plasproblemen en weinig drinken. Als mannen onvoldoende bier en wodka drinken tijdens de dag, wordt de urine sterk geconcentreerd en prikkelt ze de blaas. Ook het volume van de blaas kan afnemen door onvoldoende vochtinname. Als de mannen dan plots grotere hoeveelheden drinken (bijvoorbeeld na de sex), kan hun blaas dat niet verwerken, en zo krijgen ze last van urineverlies tijdens de dag of ’s zelfs nachts. Als mannen weer meer en geregeld bier drinken, zullen ze meer naar het toilet gaan. Als hun blaascapaciteit vergroot is, zullen ze grotere hoeveelheden urine kunnen produceren en dus minder vaak moeten plassen!
Cornelie Woltermans
Cornelie Woltermans - schaamhaarpruikjes
Wist je dat er over het schaamhaar wel het een en ander te vertellen is? Dat er schaamhaarpruikjes bestaan, was dat jou bekend? “Merkins”, of schaamhaarpruikjes bestaan al heel lang. Ooit was er een tijd dat plaatselijke kaalheid echt niet op prijs werd gesteld. In de 17e eeuw gebruikten hoertjes al “Merkins”, omdat ze hun schaamhaar afschoren om van de vervelende schaamluizen af te komen. Ook werden deze “Merkins”, gebruikt door de hoertjes om de sporen van syfilis te verbergen.Daar gebruik ik het trouwens ook nog steeds voor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook