This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Randy l Shine
Randy l Shine - 1 Item
Ik ben iemand die wel van een goed feestje houdt. Ik vind het ook heerlijk om veel mensen te ontmoeten en dan samen een drankje te doen. Echter begin ik dit leven nu een beetje leeg te vinden. Elke keer ontmoet ik wel een leuke jongen maar als de nacht voorbij is dan blijkt deze jongen alleen maar een jongen en niet de man die bij mij past. Ik zoek dus iemand die mijn leven vol kan maken, die me kan laten zien dat het leven ook ongelofelijk leuk kan zijn zonder naar een discotheek of een fuif te gaan. Kan jij me doen laten paalzitten? Kan jij mij laten zien dat er leukere dingen zijn? Bestel dan een lekker slipje van me!
Randy l Shine
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - dikke pluim
Van penis via de vagina naar de borsten toe ga door van jouw schrijfsels word ik nog lang niet moe! Voor alle vrouwelijke schoonheid een dikke pluim en voor jouw artikelen natuurlijk een dikke duim (in je kanaal! )
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - revenge porn
Ik was echt zo’n goede sul die pas na 2 jaar doorkreeg dat mijn vrouw al die tijd vreemd was gegaan. Maar ik ben ook een man dat als hij bedrogen werd, ik erop uit trek om wraak te nemen. Natuurlijk, ik zou die kerel op kunnen zoeken en hem alle hoeken van de kamer kunnen laten zien, maar in plaats daarvan ging ik naar de kledingzaak waar hij altijd zijn spijkerbroeken kocht, waar een verkoopster werkte die al een hele tijd een oogje op hem had. Zij wist dat ikj getrouwd was maar probeerde iedere keer weer mij op een date te vragen. En nu zou ze haar kans krijgen. Meteen ging ik naar het centrum, parkeerde mijn auto en had nog wel de rust om een kaartje voor het parkeren te kopen. Een boete daar zit ik nou echt niet op te wachten. Ik vertel jullie later wel waar het geëindigd is.
Scandal
Scandal - sexy rijpe single dame
Hoi Hoi! Als jij ook in bent voor een leuk grappig en vooral geil gesprek, bel me dan! Deze sexy rijpe single dame laat gevoelens naar boven komen die je, misschien, allang niet meer hebt gehad. Vind jij je alledaagse leven maar gewoontjes en saai, bel mij en ik fleur je leventje op. Ik kijk nergens van op, bij mij mag jij je ware ik laten zien of iets anders natuurlijk:) Laat je verrassen door mij en bel me. Heel veel liefs!
Django
Django - raadsel
Waarom heeft een tampon een touwtje? Zo kunnen de heren na het beffen hun tanden nog even flossen.
Malon
Malon - homo's in een taxi
Zo zitten er 2 homo's in een taxi, en zijn de hele tijd van die vieze, zachte scheten aan het laten. die taxichauffeur denk bij zichzelf: "dat kan ik ook wel". Dus die taxichauffeur laat een hele harde scheet. zeggen die 2 homo's: "Ja we horen het al, jij bent zeker nog nooit van achter genomen…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook