This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rachael Schultzer
Rachael Schultzer - 1 Item
Hoi! eigenlijk hou ik niet zo van uitgaan (wel van erin gaan….mmmm) en de jongens die ik daar altijd tegen kom vind ik vaak kinderachtig. Nu probeer ik het eens op deze manier en hoop zo een leuke jongen of man tegen kom die wel contact wil met een leuke meid. Heb ik je aandacht getrokken? Stuur me dan snel een berichtje.
Rachael Schultzer
mijn slipje voor jou
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - raadsel
Hoeveel is 3 lullen + 4 lullen? Lullen kun je niet optellen, enkel aftrekken
Roel de Rukker
Roel de Rukker - bloed
Het wil nog weleens gebeuren dat er bloed meekomt bij mijn zaadlozing. Dit is in principe onschuldig. Het wordt beschreven bij een zaadlozing na een lange onthoudingsperiode en bij heftig sexueel contact. Wanneer het niet vanzelf overgaat kan nader onderzoek gedaan worden, maar de kans is klein dat er een oorzaak voor wordt gevonden. Over het algemeen wordt 'prostaatrust' geadviseerd. Dit houdt in tijdelijke onthouding van zowel seks als masturberen (zelfbevrediging). De komede 2 weken doe ik helaas dus even niets.....
Maria
Maria - Visgeur
Soms lijkt het wel of mijn vagina naar vis ruikt. Ik durf amper nog in het openbaar naar het toilet gaan of vrijen met mijn partner. Ben ik hier de enige?
Floyd
Floyd - een grap over mijn lul
Ik wilde een grap over mijn lul vertellen maar hij was langer dan 140 tekens…
AD
AD - doodzonde
De vagina (is: de vrouw) als gebruiksvoorwerp: te koop of te huur. Is prostitutie wel zo normaal als we elkaar willen doen geloven? En, vrouwenhandel: is dat niet gewoon: kuttenhandel? Ode aan de vagina. Naast het aan de orde stellen van deze misstanden, wil de expositie ook (en vooral) een ode aan de vulva zijn. De geslachtsdelen van de vrouw, in haar natuurlijke schoonheid, zonder plastisch chirurgische ingrepen, zonder verminkingen, zonder misbruik en zonder taboes. Want, is het niet zo dat juist taboes dergelijke misstanden in de hand werken en de normale omgang ermee in de weg staan? Dat is toch dood zonde!
bastiaan
bastiaan - olie en erotische ontspanning
ik ben een leuke man begin 40,ik geef aan dames olie en erotische ontspanning b2b massage bij U huis.met olie massage breng ik U naar heerlijke hoogtepunt .Tijdens die massage mag U ook aan mij aanraken als U wilt. De kosten zijn vanaf 50 euro voor 1 uur..Veel liefs tot voelens……….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook