This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rochel Spencert
Rochel Spencert - 1 Item
Wat ik zoek is een stoere, oude gozer, die ook een goed hart heeft en gaat voor een sexrelatie. Ik houd van uitgaan maar een keer thuis blijven vind ik ook niet zo heel erg. Lekker samen met een leuke porno- dvd op de naakt bank kijken…. Ik vind eerlijkheid, trouw en humor heel erg belangrijk. Zie jij het wel zitten om eens een leuke date met mij te hebben en dit slipje zelf uit te doen? Stuur dan eens een berichtje met je telefoonnummer en we zien wel waar we uitkomen. Doei!
Rochel Spencert
mijn anusballetjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - jurkje
Flinterdun was het jurkje dat dit meisje laatst droeg toen ik haar slipje zelf kwam halen. Ze zat in de tuin. Je kon er met het zonlicht van de achterkant erop schijnend zo doorheen kijken. Details bleven helaas verscholen, maar zij droeg geen slipje!!!. Daar hield dit meisje niet van. Waar ze wel van hield, was n*uken. Iedere week een keer. Als een soort traktatie voor zichzelf, na een week hard werken. En het liefst deed ze het buiten. Daarom droeg ze nooit ondergoed. Dat zat alleen maar in de weg. En het jurkje, dat kon je makkelijk omhoog trekken om even snel te wippen. Zewist precies waar ze heen moest om een man aan de haak te slaan, die wel in voor buitensex zou zijn. Lekker n*uken in de natuur, wie wil dat nou niet?
Precious
Precious - recente enquête
De volgende vraag werd aan de Nederlandse bevolking gesteld in een recente enquête: "Zijn er volgens u teveel migranten in ons land?" - 21% antwoordde: Ja - 17% antwoordde: Neen - 62% antwoordde: ??? ????? ??????? ??????
Poe Pen
Poe Pen - raadsel
Waarom hebben ze onlangs gesuikerde tampons uitgevonden? Speciaal voor zuurpruimen.
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - sommige godsdiensten
we weten niet welke godsdienst jij hebt maar laat ons duidelijk zijn dat in élke godsdienst op Aarde seks, masturberen en sexbioscopen op zich niét verboden zijn! Het is wél zo dat er in sommige godsdiensten straffen staan op bijvoorbeeld het ontrouw zijn tegenover de partner. Dit speelt zich echter ver van ons bed af, gelukkig maar!!
Jack Snikkelson
Jack Snikkelson - raadsel
Wat krijg je als je van 500 homo’s er 300 aftrekt? Een stijve arm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook