This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Priscilla Carapina
Priscilla Carapina - 1 Item
Mijn dochter vond dat het wel weer tijd voor me was. Ik heb er heel lang over getwijfeld, maar met een beetje hulp van haar toch de stap genomen om op deze manier weer een leuke man te kunnen vinden. Echt eisen zou ik zo niet neer kunnen zetten, wel wil ik dat je eerlijk bent, gezellig bent, en respect hebt. Leg je ook graag een kaartje onder het genot van een lekker drankje? Dan ben ik vast op zoek naar jou. Een ster met internet ben ik niet, maar met de telefoon kan ik aardig overweg, dus je bent vrij om even je nummer achter te laten. Hopelijk hoor ik je snel. Bye!
Priscilla Carapina
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - mijn oma
Mijn oma Ria is ondanks haar latere leeftijd nog behoorlijk opgewonden of liever gezegd zo geil als boter, maar de mannen van haar eigen leeftijd konden hun pikken niet meer rechtop krijgen, alleen als het met een pilletje was en dan nog met tegenzin. Daarbij konden die kerels haar gewoon niet bijhouden, ze was nog steeds bijzonder vitaal, ze woont ook nog op zichzelf, doet het huishouden, de boodschappen en noem maar op nog op de fiets, waardoor ze een ijzeren conditie had weten te behouden. Nu heeft ze een jonge vriend en die vindt haar fantastisch!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - voorlichting
Je weet dat je als ouders te laat bent met seksuele voorlichting als je er zelf wat van leert
Slettie
Slettie - favoriete
Laatst zei een klant tegen mij: " ik wil dat je weet dat ik onze relatie heel veel waardeer. Sterker nog, jij bent mijn meest favoriete vriendin!" lief he?
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - een relaxhuis
Laatst ontving ik een e-mail met iemand die meende mij in een relaxhuis te hebben gezien. Dus nogmaals: als ik al in een relaxhuis kom dan kom ik daar alleen maar om te controleren of jullie de perken niet te buiten gaan!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook