This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Monique Arcie
Monique Arcie - 4 Items
Hoi! Ik zou graag in contact willen komen met een leuke jongen. Lijkt het jou ook leuk om via internet iemand te leren kennen en dan wel te zien wat we van elkaar vinden en wat we met elkaar zouden willen? Als je me dan een bericht stuurt met iets meer over jezelf dan stuur ik je een lekker gedragen slipje terug!
Monique Arcie
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Monique Arcie
direction
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Monique Arcie
lekkere kont!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Monique Arcie
psst!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - 10 jaar
Ik ben vandaag 10 jaar met mn vrouw getrouwd. 10 jaar één partner, dat is echte toewijding. Ik weet niet hoe ze het doet
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - park
In het park lag een prachtige rozentuin waar dit meisje altijd met plezier naar toe ging om aan de bloemetjes te ruiken. Ze stond vroeg op en ging dan na het ontbijt direct naar het park toe, ook als het regende. Dan rook ze even aan die heerlijke rozen, voelde de ochtenddauw op haar neus en kon daarna haar werkdag in het atelier aan huis vol inspiratie beginnen. Deze morgen was ze er ook en ze was niet alleen. Er was een zeer aantrekkelijke man aanwezig die haar al gauw in de gaten had gekregen en uiteindelijk meer oog voor haar had dan voor de mooie in volle bloei zijnde rozen!!
Kirsten Perry
Kirsten Perry - Mijn zeer preutse oma
Mijn zeer preutse oma zei altijd slipje... onderbroek werd thuis niet getolereerd. Gelukkig maar voor haar dat ze het string tijdperk niet meegekregen heeft. Ik zeg overigens gewoon onderbroek. (of een vriendin van mij: onderpeur --> kent iemand dat woord??)
Boudesteijn
Boudesteijn - Veel gestelde vragen aan Boudesteijn
Boudesteijn geeft graag antwoord op vragen van leden. Hier vindt u het antwoord op de meest voorkomende vragen. 1. Waar kan ik sexen in de Parkeergarage? Antwoord: Optie 1: Bij de slagboom. Optie 2: bij de betaalautomaten
Notermans
Notermans - afspraak
Mijn vrouw gaat vreemd met een collega. Ze spreekt elke week af in een motel aan de snelweg. Ik weet er alles van omdat we het vooraf samen hebben besproken. Ze heeft gewoon veel meer seks nodig dan ik, daarom heb ik er ook begrip voor. Verder is ons huwelijk zeer goed om hebben we het leuk samen. Die afspraakjes met die collega gaan echt alleen maar om het n**ken.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook