This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Morena Coxwin
Morena Coxwin - 1 Item
Ben je een vrouwenloper, een ontrouwe man of macho?? dat wil ik ! Ik wil geen leuke man die trouw en eerlijkheid heel belangrijk vindt in een relatie, dus lieve, leuke, grappige, trouwe en eerlijke mannen die kunnen me verder niet contacteren!! Ik ben een gescheiden vrouw uit Katwijk!
Morena Coxwin
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - muis
Ik wou dat ik een muis was, mijn vrouw is bang van muizen!
Pia Chow-Zijlstra
Pia Chow-Zijlstra - kleine pikkies
Stel jullie eens voor. 2 vriendinnen die zich vervelen omdat hun vriendjes op stap zijn. Na 10 min. verwennen ze elkaar al met een flinke dildo! Tja, dit is natuurlijk wel even iets anders dan die kleine pikkies van hun vriendjes!
Notermans
Notermans - vreemd gaan
Ik vind vreemdgaan zo walgelijk! de sex en vooral het liegen en bedrog iets doen en echt alleen maar aan jezelf denken. Maar het mooie is dat ik bij haar gebleven ben vasthoudend aan iets wat er was en denk aan mijn gezin. In mijn visie is vertrouwen een eenmaling iets eenmaal verbroken blijft het altijd gescheurd. Je moet zo afwegen of de leuke dingen opwegen tegen het verdriet en de vernedering. Dat je in constante strijd ben met jezelf!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - ook maar een gedragen slipje gehaald.
Verandering van spijs doet eten dus laatst ook maar een gedragen slipje gehaald. Dit viel toch tegen zeg!! Zo lag ik al snel op bed en ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een meisje had, dat zo pontificaal met haar rug naar me toe lag bij het pijpen. In eerste instantie merkte ik al op dat ze het condoom al wilde omdoen: ‘goh, pijpen we ineens met condoom?’ vroeg ik maar. Ik verstond overigens het antwoord niet want ze had mijn DONG al achterin haar keel, maar zag het condoom in haar hand terwijl ze oraal bezig was (voor de rest heb ik overigens weinig van dit onderdeel meegekregen). Al snel ging het programma verder en op mijn vraag om een zoen, was het antwoord: ‘ok, one kiss’… gevolgd door twee samengeperste lipjes, die maar heel even de mijne beroerden. Batsen mocht alleen in de missionaris en eigenlijk vond ik er niets meer aan. Na een tijdje ben ik er dan ook maar mee gestopt en heb iets gemompeld dat ik al te veel seks had gehad de laatste dagen. Nog maar even blijven liggen en samen onder de douche gesprongen. Terug in de bar, kwam ze wel weer meteen weer bij me zitten… ik vraag me nu echt af of ze denkt dat ze goede service levert, of dat ze denkt dat ik zo weinig gewend ben? Uiterst vreemd weer………..
rio
rio - slipjes
Meisjes met slipjes aan zien er extra geil uit. Wie zou zo'n gedragen slipje nu niet even lekker willen ruiken? Heerlijk metje neus in dat warme, vochtige vlekje dat zo fijn ruikt naar haar jonge vagina? Ook rijpe milfs trekken extra sexy slipjes aan om te poseren voor mijn camera! Strak getrokken ondergoed dat tussen de schaamlippen zit en vochtige plekjes in hun ondergoed! mmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook