This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nathalie Larissa
Nathalie Larissa - 1 Item
Ja hoe ga je dat doen jezelf aanprijzen tussen al die meiden die er veel te mooi uitzien? Nou niet natuurlijk :) Ik ga je gewoon even kort vertellen wie ik ben en wat ik zoek en dan is het aan jou of je wilt reageren of niet. Ik ben woon bij mijn vader. Wat ik zoek is gewoon een leuke jongen/man om kennis mee te maken en dan wel te zien wat we willen. Ik wacht het af nu. Spannend! ;)
Nathalie Larissa
hete hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - raadsel
Hoe noem je “met het goede been uit het verkeerde bed stappen”? Vreemdgaan!
Ellie MacDowel
Ellie MacDowel - elegantere slipjes
Tja, nu heb ik voor de verandering eens een beetje elegantere slipjes gekocht en ik weet meteen weer waarom ik altijd sloggies draag. De stof aan de achterkant kruipt n.l. altijd tussen mijn billen (en het zijn geen strings, hoor!). Hebben jullie dat nou ook steeds ? Hebben jullie tips voor me?
Lance
Lance - borstenman
Ik ben een echte "borstenman"; van spitse tietjes tot pussy tits, van platte borstjes tot theezakjes, van stevige memmen tot ongelooflijke grote joekels van borsten. Ik houd toch zoveel van dames met hun melkfabrieken!! mmm
Notermans
Notermans - vernederend
Het meest vernederd is het gevoel dat die andere man die je sletje n##kt geen ontzag voor je heeft. Je bent een looser als je je sletje niet bij je kunt houden, tenminste dat is het gevoel dat ik er bij krijg. En dat terwijl die klojo ook nog eens haar baas is en je vrolijk helpt met bouw-vragen en de grote behulpzame vestigingsmanager uithangt terwijl hij achter je rug zich door je sletje laat p#pen en de geldkamer van de winkel als afwerkplek gebruikt. Ik zou het liefst hem een lesje willen leren alhoewel ik weet dat ik mij sletje hier over moet aanspreken, maar ja van haar hou ik en niet van die l#l!!
Morgan Foxy
Morgan Foxy - mooie fotoserie
Tja, Welke vrouw droomt niet van een hele stoute actie en welke man vind het niet leuk als hij hiervan een mooie fotoserie krijgt?? Een fotoserie van jezelf waarin je je grenzen hebt verlegd en waarin je helemaal bent opgegaan. De sexy lingerieserie kan natuurlijk ook, maar is het niet veel spannender om in je fotoserie verder te gaan? Het aller leukste is een combinatie van alles een beetje! Een beetje Lingerie, beetje Sexy, en een beetje Softporn. Heeft je relatie een Boost nodig en kan het wel een beetje meer peper gebruiken, kom dan een keer bij mij in de gezellige studio. Neem desnoods je vriendin of vriend mee of laat ze ook hun eigen serie apart of samen met jou maken. Niets moet alles kan, ik ken geen taboes of beperkingen meer.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook