This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nancy Pattion
Nancy Pattion - 1 Item
En ja, daar sta ik dan tussen de rest van de dames die zoeken en wat moet je dan zeggen en waar moet je beginnen om toch een beetje op te vallen tussen de rest he? Ik woon in een leuk appartement in Nunspeet en na verlaten te zijn door mijn pooier ben ik toch op zoek naar een leuke gezinsman die een gezinnetje stichten wel ziet zitten!
Nancy Pattion
lekker setje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jacco Groningen
Jacco Groningen - geen gelul
Dit meisje heeft geen zin in gelul. Ze wil meteen haar truitje omhoog doen zodat ik haar harde tepels kan zien. Aan haar tatto en de klitpiercing te zien hebben we hier met een echte geile doos te maken wiens hobby n##ken is!!
Stella Agsteribbel
Stella Agsteribbel - telefoonnummer
Laatst kwam er een of andere hork na me toe, duwde een drankje in mijn hand en zegt vervolgens "Ik ben mijn telefoonnummer kwijt… Mag ik die van jou?" Nou vraag ik je………
Haduwig Latjens
Haduwig Latjens - lekker plat bipsje
Bah! Ik snap echt niet wat mannen mooi vinden aan een dikke reet? IELL!!!!!!!! Geef mij maar een lekker plat bipsje. Zo ééntje waar je lekker een petsje tegen aan kunt geven. Dan gebeurt het ook al snel dat dames die langer dan 1,75 zijn uit de gratie vallen, want die hebben namelijk de zgn. "lange billen". Deze kunnen natuurlijk nooit lekker strak zijn. Bovendien gaan lange mensen eerder dood aan een hartaanval!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - raadsel
Waarom betalen hoeren geen belasting?? Ze hebben al zo’n lullig inkomen…
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - niet handig
Ik vertrouwde de situatie thuis niet helemaal. Als ik naar mijn werk ging, had ik een vreemd gevoel dat mijn vrouw dingen deed, die niet door de beugel konden. Ik wist ook niet waarom ik het had, misschien kwam het wel doordat een heleboel mannen de laatste tijd veel naar haar keken als we door de stad liepen, of misschien beeldde ik het mij allemaal gewoon in en was ik stik jaloers, maar ik moest erachter komen en daarom heb ik op een Zaterdag , toen mijn vrouw met haar beste vriendin aan het shoppen was, een maat van mij gebeld en die heeft overal in het huis kleine cameraatjes opgehangen, die direct op mijn computer staan aangesloten, die alles met een handig programmaatje opneemt. Ikzelf had dat nooit kunnen doen, ik ben heel handig, maar niet met computers.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook