This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mariella Sokolova
Mariella Sokolova - 1 Item
psst Ik zoek een stout vriendje!! Ik ben nu alweer bijna een jaar alleen en zou het wel heel leuk vinden weer een stout vriendje te hebben. Zelf ben ik niet zo’n stapper daarom kom ik denk ik ook weinig leuke jongens tegen. Heel soms wel eens met vriendinnen naar een sexbios toe maar verder dus niet. Misschien dat hier dan wel een leuke jongen zit te kijken die ook op zoek is naar een vriendin en dat die dan reageert? Ik hoop het :D
Mariella Sokolova
mijn konijneholletje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jacintha
Jacintha - a4
Ik ben spreek meestal af met een collega (A4 bij Hoofddorp). Alleen niet elke week, maar gemiddeld elke maand een keertje. Mijn man weet van niets en zou het ook totaal niet accepteren. Ik ga vreemd omdat hij 300% impotent is en ik af en toe dringend moet vrijen, zonder dat het ontaard in een relatie. Mooi opgelost toch?
Ab Veuger
Ab Veuger - anaalvandaal
Volgens mij is er hier iemand een : aambei-indiaan, aarsridder, achterlader, anaalvandaal, analist, anusje-van-alles, billenbatser, billenridder met helm en bilknaap (= homoseksueel met partner), bilnaadpiraat, bilridder, bipsridder, bruinduiker, bruine ruiter, bruinridder, bruinwerker, chocoladeridder, chocoprins, darmcowboy, darmkanaaladmiraal, darmtoerist, endeldarmtoerist, flikker, de Griekse beginselen toegedaan zijn, holbewoner, holnaadpiraat, holrazer, jeannet, kont(en)bonker, kontkannibaal, kontkrijger, kontridder, kussenbijter, kringspiermusketier, kringspierpionier, lansdrager, meid met een handvat, miet(je), nicht, en een parkeerplaatstoerist!! p.s. ik ben het deze keer niet hoor.....
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - AAD
Ik ging maandag weer naar mijn werk en voelde weer die vreemde spanning die mijn vrouw uitstraalde, maar ditmaal kon ik het aan het einde van de dag zeker gaan bevestigen. Ik vond de werkdag dan ook veel te lang duren, hij leek voorbij te kruipen. Toen ik thuiskwam, was mijn vrouw net haar jas aan het aantrekken. “Hey schatje, ik moet nog even boodschappen doen,” zei ze met een vreemde glimlach op haar gezicht. “Ik ben nog iets vergeten voor het avondeten, ik ben over een half uurtje hoop ik weer terug.”Ik glimlachte zo lief en vertrouwend als ik kon terug en gaf haar een dikke kus. Zodra ze weg was, rende ik naar mijn werkkamer en bekeek de opnames van die dag. Zodra ik de deur uitwas en ik mijn vrouw mij uit had zien zwaaien, zag ik dat ze de telefoon oppakte en iemand begon te bellen. Het bleek mijn goede vriend Aad te zijn!!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - HOTEL DE BLANKE SABEL
Loved It HOTEL DE BLANKE SABEL Excellent hotel, helpful staff, well located. Single room which was small but very comfortable and also had a balcony for nude recreation! My only gripe would be that the Air Conditioning in room was either switched off or didn't work (result: hot sweaty bodies!) but I was only staying 1 night!
bastiaan
bastiaan - koffie
Er is nu ook thee en koffie voor homo’s: Piklik thee en Anus & Frunnik koffie

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook