This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mylie Brycie
Mylie Brycie - 1 Item
Hallo mannen, Wil jij een gedragen slipje ontvangen inclusief tien (geile) speciaal voor jou gemaakte foto's? Ook doe ik er nu een extra geile brief bij, Wil jij weten wat ik precies met jou slipje gedaan heb? Mail mij dan, en kom het te weten. Prijs voor het complete pakket = 18,00 Nu ook mogelijk met een klein spannend filmpje van mij en de slip. Kosten zijn dan 20 euro voor het totale pakket. Durf jij het aan? Xxxxx n ... Mail me snel voor meer info! En wie weet zie ik jou zo! F
Mylie Brycie
2e hands slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - geluid
Mijn vrind Theo hield ontzettend van zand. Zand dat tussen zijn tenen doorging, waarna het water van de zee zich weer terugtrok. Het was één van die momenten waar hij intens van kon genieten. Het gaf hem het gevoel midden in het leven te staan. Toen hij nog alleenstaand was kwam hij regelmatig op het strand. Gewoon, om even uit te waaien. Sinds hij een relatie had was dat een heel stuk minder geworden. Maar als hij zijn sletje mee naar het strand nam, dan was het meteen een heel intense ervaring. Ze liepen urenlang langs de kustlijn en genoten van het overweldigende geluid dat zee voort wist te brengen. Daarna trokken ze zich terug tussen de duinen, waar ze zelf een geheel ander geluid zouden gaan produceren!!!
Caitlin van Achteren
Caitlin van Achteren - sexy lingerie,
Dag mannen! Ga eens op zoek naar mooie ietsje pietsje of wat meer sexy lingerie, zorg dat je de goede maat weet en probeer achter de ideale kleur te komen. Maar wacht niet tot de kerstdagen. Dan wordt het een impuls aankoop en weet je zeker dat je de verkeerde kleur, maat enzovoort hebt gekocht, zoals mij vriend AAD laatst!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - raadsel
Waarom hadden dinosaurussen seks onder water? Probeer maar eens een kutje van vijfhonderd kilo nat te houden!
Buffie Tyler
Buffie Tyler - beperkte buffetjes!
Ik eet vrijwel nooit in een saunaclub. Ik kom er meestal laat binnen en kom niet voor het eten. Af en toe eet ik weleens en soms weet ik dan al direct waarom ik buiten de saunaclub eet. Ik ben nou eenmaal niet zo van de beperkte buffetjes! (die de hele dag door in de rook staan en frisdrank met nauwelijks prik)
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - vieze string
Weten jullie wat ik vaak doe? nee? nou, ik kom vaak in mijn vrouw haar string en dan trekt ze hem aan! of (heel soms kom ik over de string als ze hem aan heeft!!!!) We doen dit regelmatig 's-ochtends voordat we ieder naar ons werk gaan. Ze draagt het dan de hele dag, wat ze geil vindt. LIef he?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook