This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Natasha Bindhi
Natasha Bindhi - 4 Items
Hallo kerels! Ik ben niet een van de mooiste meisjes misschien maar ook niet de lelijkste denk ik maar van binnen zit het wel goed bij mij en dat is het belangrijkste toch? Ik hoef ook niet de mooiste te zijn als ik maar de stoutste ben :) Ik hoop via deze weg in contact te komen met iemand die er net zo over denkt dat innerlijk en natuurlijk ook uitstraling het belangrijkste is. En wat er dan uit dat sexcontact ontstaat dat maakt niet uit. Als het maar vies is :)
Natasha Bindhi
2e hands slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Natasha Bindhi
slut
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Natasha Bindhi
sletje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Natasha Bindhi
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - aad
Laatst was ik bij AAD thuis maar hij stond nog onder de douche. Toen hij eruit kwam ging hij voor mij staan en deed de badjas uit. Zijn slip was op ooghoogte en ik likte en kuste de zwelling. Geraffineerd en traag trok ik zijn slip uit Zijn machtige pik zwiepte naar voren en ik uitte een kreetje van verrukking!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - schimmel
Heeft Sinterklaas schimmel tussen zn benen????
Gomez
Gomez - de eerste paal
Ik heb vanacht gedroomd over een nieuwe woning, toen ik vanmorgen wakker werd stond de eerste paal al!
Ed
Ed - één scheet
één scheet en je weet heel de wereld staat stil, kus ED
Hedy Wittmarschen
Hedy Wittmarschen - buitengewoon devoot
Maria, een Italiaanse vrouw, was buitengewoon devoot. Nadat ze trouwde, weigerde ze elke vorm van voorbehoedsmiddel, trouw aan haar geloof. Ze kreeg 17 kinderen. Haar man werd echter ziek en overleed. De tijd verstreek en Maria huwde een andere man. En weer weigerde ze elke vorm van voorbehoedsmiddel. Zij kregen 15 nakomelingen. Haar tweede man werd eveneens getroffen door een ziekte en overleed. Kort na zijn heengaan werd ook Maria erg ziek en stierf. Op het kerkhof, tijdens de begrafenisplechtigheid, keek de priester neer op de kist, wierp daarna zijn blik op de hemel en sprak met uitgestrekte geheven armen: Eindelijk zijn ze te samen! Dit bracht een mannelijk familielid duidelijk in verwarring en na de dienst vroeg hij de priester om uitleg. Mijnheer pastoor, zei hij, tijdens de plechtigheid zei u: Eindelijk zijn ze te samen! Bedoelde u Maria en haar eerste echtgenoot of Maria en haar tweede echtgenoot? De priester keek geruime tijd verbaasd naar de man en zei: Ik bedoelde haar benen!
Notermans
Notermans - postbode
Dit meisje heeft een oogje op de postbode. Om hem te verschalken maakt ze een hete video van haarzelf die ze aan hem kan geven. Om te bewijzen dat ze een opgeruimd type is propt de sloerie een afwasborstel in haar spleetje. Dit is lekker zeg! Als de postbode langskomt ligt ze op haar rug om met haar vingers tot een zalige climax te komen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook