This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nandie Chanzzzzz
Nandie Chanzzzzz - 4 Items
Ik ben na een tijd single te zijn geweest nu toch weer op zoek naar een partner. Ik heb een leuke baan (account manager bij ABNAMRO), een leuk appartement en een druk sociaal leven. Toch mis ik iets.. Zoek een zachtaardige man die weet wat hij wil. Je mag ondeugend en sexy zijn, want dat ben ik ook graag. Verder ben ik romantisch, zorgzaam en eerlijk en verwacht dat ook van jou. Als dit je aanspreekt zou ik je graag beter leren kennen en wacht vol spanning je bestelling af.....het slipje heb ik alvast voor je uitgedaan!
Nandie Chanzzzzz
2e hands slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nandie Chanzzzzz
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nandie Chanzzzzz
bh
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nandie Chanzzzzz
lekkere slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Arantxa
Arantxa - Algemeen Beschaamd Nederlands
ABN ? Je bedoelt zeker: Algemeen Beschaamd Nederlands !
Dion
Dion - Yoni
Wie heeft er hier wel eens aan Yoni gedaan? Hierbij is het de bedoeling dat je jouw lichaam aanleert dat het mogelijk is om sexueel contact te leggen zonder seks te hebben!! Yoni-therapie confronteert je met jezelf. Je beseft dat je iets voelt wat je lang vergeten was: jezelf en je eigen lichaam, je behoeften en verlangens. In alle rust krijg je volledige aandacht en wordt er naar je geluisterd”, Ik zeg probeer het eens! (en daarna kunnen we ook nog even sexen..mmmmmm)
Marcel
Marcel - evolutie
Waarom hebben mensen sex? Anders krijgen we geen evolutie natuurlijk!
Anja
Anja - proud to be stout!
Ik houd ontzettend van stoute berichtjes versturen, sexy lingerie aantrekken, maar ook gewoon jezelf zijn. Stout zijn is niet alleen seksueel ondeugend, maar heeft ook te maken met de manier waarop je in het leven staat. De stoute schoenen aantrekken en iets buiten je comfort zone doen bijvoorbeeld. Wat blijkt nou? De helft van de Nederlandse vrouwen is proud to be stout!
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - orgasms
Why do we have orgasms? How else would we know when to stop?
Notermans
Notermans - losgaan
Mijn vrouw is momenteel helemaal los aan het gaan..Ze flirt, date, draagt hoge hakken enz.Dit is haar way of living en ik kom op sexgebied ook niets tekort bij haar. Alleen lijkt het nu of ze een beetje doordraait. Tijdens laatste avond uit heeft ze met 3 verschillende mannen gezoend en ze heeft ook een sexvriendje. Dit alles is pure spanning en lust zegt ze, zonder gevoel.. Ik vraag me als man alleen af of dat zo werkt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook