This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Neriah Davids
Neriah Davids - 2 Items
Hoi, ik hoop via deze site de ware Jakob vinden! Ik ben al een tijdje op zoek maar tot nu toe zonder succes. Ik ben niet zo’n type die veel uitgaat dus ik loop niet zo snel tegen een leuke vent aan. Vandaar dat ik het eens via het internet probeer.Ben jij de man die ik zoek?wacht dan niet langer en koop een lekker 2e hands slipje van me! xx
Neriah Davids
2e hands slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Neriah Davids
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - stinkende penis
Zo heb ik zelf al een hele tijd last van een stinkende penis (vislucht) en lichte smegma productie... Heb al eens Dactarin zalf geprobeerd dat wel hielp, maar heel kort. Heb ook al eens antibiotica (Augmentin) gebruikt wat ook hielp, maar wederom maar heel kort. Ik douche me iedere dag en voorheen waste ik mijn TAMp altijd alleen met water, maar tegenwoordig doe ik dat met douchegel om de nare geur MAAR weg te poetsen. Na het douchen is de geur dan meestal weg, maar komt dezelfde dag weer terug. Na het plassen droog ik m´n eikel altijd af met een papiertje. Ik heb sinds kort een nieuwe vriendin (ANJA) en ben zo angstig dat zij de geur ook ruikt en er vies van is!!! Word er een beetje moedeloos van ondertussen! Wie o wie kan mij helpen zodat ik EINDELIJK geurloos verder kan???
Bryleigh Raynus
Bryleigh Raynus - Hoe dichter bij de nu
Wat is het motto van een pedofiel? Nou, hoe dichter bij de nul, hoe strakker om je lul natuurlijk!
Erik
Erik - onbeschofte plaatsnamen
Er zijn heel wat plaatsnamen op deze wereld waar je bij het horen ervan minstens een wenkbrauw even optrek. Ik heb het tot mijn hobby gemaakt om 's werelds 'meest onbeschofte' namen in kaart te brengen. Wat te denken van Hooker in Oklahoma, Climax in Colorado of Mianus in Connecticut? In Albanië heet een stadje Crap, in Algarije ligt Tit en Schotland heeft The Cock of Arran.
NICO
NICO - sexvriendje
Mijn vrouw heeft sinds kort een sexvriendje! Tja ben dus wel jaloers..op dat sexvriendje.. Nooit last van gehad, maar nu dus wel.. Hij is jonger, vlotter en stoerder…alles wat ik nu niet ben..althans denk ik.. Zij vindt hem spannend en geil, verder niets zegt ze. Ik moet dat geloven, maar is wel heel lastig af en toe! Zeker als ze naar hem toe gaat! Hoe kan ik hiermee omgaan?
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - gebrek aan ervaring
Jullie zullen het niet geloven, maar ik heb nog helemaal geen sexuele ervaring. Nu wil ik toch een serieuze relatie, eventueel via deze slipjes site, maar ik ben bang dat mannen zullen afknappen vanwege mijn onervarenheid.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook