This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Natasha Slane
Natasha Slane - 4 Items
Ik ben een vrouw die van avontuurtjes houdt. Ik heb vanaf mijn 23e heel veel gereisd. Ik ben zowat de hele wereld rond geweest en ik heb vele mooie dingen gezien en gedaan. Maar doordat ik dat al 6 jaar doe, is het dus moeilijk geweest om iets vast hier in Amersfoort te beginnen. Na 6 jaar zijn het aantal vriendschappen ook minder geworden en ik word binnenkort al 30 jaar. Dus leek het me tijd om een leuke partner te vinden, contacteer je mij??
Natasha Slane
mijn slipfje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Natasha Slane
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Natasha Slane
Haaaaai!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Natasha Slane
bips
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - open relatie
Hallo, Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Flirten met een ander en zelfs een sexdate moeten kunnen. Nu heeft mijn vrouw sinds kort een collega met wie zij flirt en met wie zij zelfs sex heeft. Ik merk echter dat ik jaloerse gevoelens heb naar die collega toe. Het is een zeer vlotte, goed gebouwde gozer, 10 jaar jonger dan mijn vrouw. Iedere keer als ze chatten of willen afspreken dan krijg ik de zenuwen. Voor mijn vrouw is dit geen reden om niet te daten. Zij vindt dit mijn probleem en zegt dat het pure lust is waar geen gevoelens bij komen kijken. Ik moet dat aannemen en zij is over het algemeen altijd eerlijk. Het probleem is dus dat ik er zelf mee over weg moet kunnen en mijn vrouw wil geen consessies doen. Lekker weer!
Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - latex
Tja, mijn meest dominante fetish is dus latex. Ik heb verschillende latex slips, twee boxers en een latex hemd. Alles zwart, met rode bies. Ik loop er graag in en doe het ook steeds vaker buitenshuis aan, bijvoorbeeld naar het theater. De rode bies verwijst naar een andere voorkeur, namelijk fisten. (sub) Ik weet nooit zo goed of dat nu een fetish is, of gewoon een voorkeur. Wat denken jullie?
Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - een heuse HUISVRIEND
Ook mijn man en ik hebben al een aantal jaren een heuse HUISVRIEND (hij heet AAD) en ik vond hem vanaf aan al seksueel aantrekkelijk (dat is ook logisch want anders was het nooit een HUISVRIEND geworden) Ik heb dit al sinds mijn jeugd dat ik soms een andere vent zag/zie dat ik dan denk hoe zou het zijn als hij me eens zou neuken of stel dat ik hem eens uitgebreid zou pijpen zou dat me dan ook bevallen? Ik heb dat met AAD dan ook met enige regelmaat gedaan en me daar eigenlijk altijd schuldig over gevoelt. Maar nu mijn man het enkele jaren geleden heeft geaccepteerd is het leven toch een heel stuk makkelijker voor me geworden en kan ik er nog meer van genieten.
Fokko Fokma
Fokko Fokma - zoenen
Ik heb laatst met dit meisje gezoend. Daarna wilde ik haar beffen, maar toen ik die viskar voorbij zag komen was ik meteen genezen !
Boudesteijn
Boudesteijn - sexervaring
Ik heb zelf in het verleden een oma gehad met weinig seks ervaring maar dat ging niet zo goed! Ik heb toen geen geduld met ze gehad, dat was lang geleden , toen was ik ook veel te horney maar als ik dat nou zou nog eens mee maken dan zou ik er best veel begrip voor hebben.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook