This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Morgan Cheese
Morgan Cheese - 1 Item
HOI! Ik kom uit de buurt van Maastricht. Ik ben op zoek naar lekkere sex met een sportieve, stoere kerel die weet hoe hij goed moet sexen. Geen slappe hap voor mij dus, maar ik wil een 5-sterren minnaar in mijn bed hebben. Iemand die mij heerlijk doggystyle n##kt en mijn lekker klaarb#ft. ik hoop dat ik een paar snelle reacties krijg! Hopelijk van jou!
Morgan Cheese
mooi 2e hands slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - zwanger buikje
Mijn vriendin is dus zwanger. Haar vriendinnen wrijven over haar zwanger buikje en zeggen: 'gefeliciteerd', maar niemand wrijft eens lekker over mijn DONG en zegt 'goed gedaan'!
Shanna
Shanna - raadsel
Wanneer is een man het slimst? Tijdens seks want dan is hij aangesloten op het moederbord
Clarimonda Harzz
Clarimonda Harzz - een lekker spelletje tussen de lakens
Hey tampertje! Ben jij nou die lekkere geile man die ook graag wat deelt. En dan het liefst met mij, dan hoor ik graag wat van je. Stuur me snel een bericht. En wie weet hebben wij straks wel een lekker spelletje tussen de lakens en wie weet steek jij straks jouw informatie in mijn communicatie en maken we samen een populatie!
Notermans
Notermans - zakbiljarten
Kijkend naar dit meisje mag Ik graag: Sjorren, Sjorsen, Slingeren , Slagroomkloppen, Snokken, Snukken, Solopolo, Soloseks, Spelen met jezelf, Sprietsen, Stengel zwengelen, Stoksnokken, Stroepen , Thuiswerken, Tirren, Trainen, Trekken, Vendelzwaaien met de korte stok, Vlokken maken, Voorhuidjoggen, Vreemdgaan met jezelf, Vrijen met Marie la Main, Vuistvogelen, Wieksen , Zakbiljarten, en aan Zelfbevlekking doen.
Herman van Veen
Herman van Veen - Vraag
Weet iemand misschien ook waar ik een lekkere milf kan treffen? En waaraan kun je zien dat ze gaarne bereid zijn iets met je te beginnen? Ik bedoel, hoe kun je van te voren nou precies weten of ze je niet een draai om de oren zullen geven omdat ze getrouwd zijn? Alvast bedankt voor de tips...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook