This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Natalie Kano
Natalie Kano - 1 Item
hay guys! Als ik niet aan het verzorgen ben, werk ik parttime of zit ik vaak achter de computer om een beetje tot mijzelf te komen. Ik game soms, zit op profielensites of chatsites, waarvan deze wel erg interessant leek. Ik ga ook wel uit met collega's, de vrijdagavond biedt een gezellig tijd voor een drankje en hapje Over mij: Lang verhaal maar toen mijn vriend te horen kreeg dat ik zwanger was, was hij er binnen de korste keren er vandoor, gek genoeg met mijn zus. Nu is het eventjes de eindjes aan elkaar knopen, maar liefst doe ik dat niet alleen. Over jou:Hoe druk en chaotisch mijn leventje is geworden heb ik veel mensen waar ik steun aan heb. Hierdoor heb ik ondanks alles veel tijd voor mijzelf. Geloof me, een vrouw moet wel aan haar trekken komen, en dat betekend niet gezellig een gesprekspartner vinden. Ik wil wel meer dan alleen "praten". Ik kan mezelf goed verwennen, maar in gezelschap van een man is het alleen maar plezanter. ik zoek dus een man waarbij verwennen voor beiden op de 1ste plaats komt, ik wacht jouw reactie af, kusjes
Natalie Kano
2e hands leren slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Annelies Kakra
Annelies Kakra - kriebels
Ook ik heb mijn huidige vriend ook leren kennen via usedslipjes.com! Ik herinner mij nog goed de kriebels die ik had na het afhalen van mijn gedragen slipjes. Nu zijn we al weer 5 jaar bij elkaar en hebben we een zoontje van 18 maanden! Usedslipjes bedankt!
Marc Zoon
Marc Zoon - rechter
De rechter die de veroordeelde een jaar met aftrek geeft, is zich volledig bewust van de seksuele problemen van de gevangenen!!
Ed
Ed - pissemuis
Ik zeg, kom maar hier met je: kano, kedietje, kees, klamme dot, klotsdoos, koelie, koffieboon, kut(je) lebberspleetje, liefdesgrotje, Marianentrog, meluk, michol, miemel, mik msj (Limburgs), mossel, muis, muts, naad, natte la, neukhol, oester, open vleeswond perzik, pisbak, en jouw pissemuis!!!
Frank Fukking
Frank Fukking - SNOLLETJES.......
Hey slettie! Ik beleg mijn geld dus niet meer maar dat doe ik wel met brood ! DAG SNOLLETJES.......
Boudesteijn
Boudesteijn - verhalenwedstrijd
Dat mannen maar aan n ding denken, is genoegzaam bekend. Dat vrouwen k weleens aan dat ene ding denken, is tegelijk reuze prikkelend en licht verontrustend. Want waar denken ze dan precies aan? Ons? De salsaleraar? Een peloton Aliens met reuzevibrapenis? Of toch een tedere omhelzing in een veld boterbloemen? Elke week post ik twee erotische verhalen geschreven door vrouwen die zijn ingezonden via de Erotische verhalenwedstrijd. Enjoy!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook