This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nadia Nicolina
Nadia Nicolina - 1 Item
hoi lekkere snifter! Ik houd dus van lekker eten en van plezier maken en kan ook genieten van een avondje film met een glaasje wijn! Ik kan genieten van een avondje uit met vrienden/vriendinnen maar evenzeer van een gezellige avond thuis in de zetel, een pornofilmpje en goed en sexy gezelschap.Over jou:Mijn ideale partner is een vrolijke en attente man tot 35 jaar (niet-roker) voor samen met mij van een spannende avond te genieten. Hoor ik iets van je ?
Nadia Nicolina
heel klein 2e hands slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gretchen Klein
Gretchen Klein - GROTE DONG
Hey jij daar met je GROTE DONG! Waarom ken ik jou niet ergens van?
Boudesteijn
Boudesteijn - buitensex
Ik doe de laatste tijd weer aan buitensex. Vooral in winkelcentra. Iedereen die wel eens in een winkelcentrum heeft gewerkt weet van de achtergangen die verbonden zijn met de opslagruimte. Deze deuren zijn gewoonlijk open en worden amper tot niet gecontroleerd. Wacht even tot de klanten niet kijken en duik langs het bordje ‘’alleen personeel’’. Doordat de gangen zo stil zijn is het makkelijk om aankomend persoon te horen naderen en op tijd weg te komen. Lekker spannend!
Dana Baan
Dana Baan - leuk dansfeest
Laatst werd ik uitgenodigd op een leuk dansfeest. Toen ik binnenkwam was het dansfeest al in volle gang. Nog geen uur later kwamen de eerste pikken al tevoorschijn en gulzige meiden spurten er voor hun leven naar toe om als eerste de TAMPEN klaar te mogen maken! Hoe geil is dat?
Notermans
Notermans - Candida
Mijn vrouw heeft een schimmelinfectie: Nu las ik dat Candida een schimmelinfectie is die wordt veroorzaakt door gist en is absoluut geen SOA. Wel kun je de infectie doorgeven door seksueel contact. Candida-klachten bij mijn vrouwen treden vaak op vlak voor de menstruatie. Ze heeft dan last van bijvoorbeeld jeuk, een branderig gevoel en dikke of juist waterig afscheiding. Haar slipjes ruiken in ieder geval fantastisch!
Gordon
Gordon - ervaring
Ik vind het niet belangrijk of dit meisje veel ervaring heeft: Ervaring is n.l. alleen een eis van een onzekere man. Als ik een vrouw ontmoet vraag ik echt niet hoe vaak je het gedaan hebt voor ik op je val. Stap gewoon de wereld in en maakt je absoluut niet te sappel en ga genieten van je eerste keer….. lekker toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook