This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Morgan Grooce
Morgan Grooce - 1 Item
En?? ben jij klaar voor een hete zomer??Nou ik wel, en ik wil het eigenlijk nog heter maken met een leuke man.Ik zoek om te beginnen een leuk contact.Ik kan namelijk nu wel allemaal zeggen wat we zouden kunnen gaan doen, maar eerst maar eens zien of ik een man hier tref waar het een beetje mee klikt. Innerlijk vindt ik veeeel belangrijker dan uiterlijk, en dan vooral spontaniteit, gezelligheid, openheid en eerlijkheid.Ik zoek geen man voor een relatie, maar een man waar ik een heerlijke zomer mee kan beleven.daarom ben ik al vroeg aan het zoeken :-)Leuke uitstapjes..maar ook lekker genieten van elkaar.Ik ben een echt feestbeest, maar ik ben ook een beest in bed hoor.Verder ben ik heel vrij. Als je de juiste snaar bij me hebt weten te raken, dan gooi ik alle remmen los en dan schroom ik zeker niet om op je te kruipen en je eens lekker te verwennen.Ik heb een slank mooi lichaam, met prachtige borsten vind ik zelf.Ik ben altijd geschoren dus lekker glad.Verder zie ik er altijd goed verzorgd uit, tja het ook wil toch ook wat.Ik ben sta best wel open voor lekkere geile ideen,.Allereerst wil ik weten wie je bent en ik hoop echt dat je me dit snel zal laten weten, oja hahaha ik ben best wel een beetje ongeduldig soms hahaha Kussss
Morgan Grooce
trendy 2e hands slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Brandi Flowers
Brandi Flowers - poepert!
Pssst, Doe eerst een condoom om je floepert en steek hem dan maar even lekker in mijn poepert!
Ed
Ed - figuurvingeren
Volgens mij houdt dit meisje wel van : Achtjes draaien, Blubben, Clitsjoelen, Figuurvingeren, Plonsen, De poes voederen, Poezelen, Strelen, Vaginaal rukken, en natuurlijk de vijver laten vollopen!!!
Nelly Makoemba
Nelly Makoemba - ook niet meer makkelijk klaar kunnen komen?
Hey! ook niet meer makkelijk klaar kunnen komen? ik herken het maar al te goed. Ik beleef er ook niet meer zo veel plezier aan om (schaamteloos te pas en te onpas en in het openbaar) klaar te komen (net zoals vroeger). Ik word al chagerijnig als ik aan dingen denk die ik allemaal nog moet doen. Eigenlijk is dat helemaal niet goed. Leef gewoon in het nu, denk niet aan de (nabije) toekomst en al helemaal niet van dingen in het verleden die je dwars zitten. leer er alleen van. Ik weet dat het moeilijk is maar blijf positief denken en blijf vooral overal klaarkomen! Let wel: het kan altijd erger, ook al denk je van niet ...succes!
Poe Pen
Poe Pen - Shanghai
Chinese artsen zien zich steeds vaker geconfronteerd met mensen die verstrikt raken in seksspeeltjes. Dat lijkt een gevolg van de opmars van de seksuele vrijheid in Chinese steden en de toenemende populariteit van erotische speeltjes. Zo wisten artsen in Shanghai met moeite een man te bevrijden van een dildo in zijn darmen, waar hij 5 dagen mee had rondgelopen. Dat meldde de Shanghai Daily
Doktor Hans
Doktor Hans - vergroten G-Spot
Dames, even opletten! Wanneer je via penetratie niet makkelijk tot een orgamse komt, kun je overwegen via een cosmetische ingreep de kans hierop te vergroten. Een mogelijkheid is de G-spot-filler. Tijdens deze behandeling wordt de G-plek met een injectie vergroot, waardoor de oppervlakte van het plekje groter wordt. Hierdoor is de G-plek bij seks gevoeliger en zouden hoogtepunten intenser zijn. Bovendien is de kans op een vaginaal orgasme groter. Ik voer deze ingreep tegenwoordig zelf uit.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook