This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nadia More More
Nadia More More - 1 Item
Hoi ik ben een natte! ben 24 jaar en ik kom uit Limburg. Ik zoek een nette jongen met wie ik een spannende date kan hebben. Het lijkt me ook spannend om een keer een blootfotosessie te houden,ik word daar opgewonden van dus als je een jongen bent met een passie voor fotografie moet je me zeker een berichtje sturen. Verder zoek ik geen oude mannen en ik zoek ook geen gekke, gestoorde seksverslaafden. Ik zoek gewoon iemand bij wie ik lekker mezelf kan zijn ;) Stuur me een berichtje als je mij wel ziet zitten! Wie weet kunnen we iets leuks afspreken?
Nadia More More
heet 2e hands slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Irma
Irma - molenaar
Als een oude man en een jong meisje trouwen is dat alsof een molenaar met nog 1 zak meel een nieuwe molen koopt!!
Boudesteijn
Boudesteijn - choppen
De laatste tijd houd ik me alleen nog maar bezig met: Choppen, De aap op zijn bakkes geven, De augurk schillen, De banaan schillen, De band oppompen, De brandweer een handje helpen, De Duitse helm poetsen, De draak melken, De een-ogige slang gedag zeggen, De kale laten kotsen, De kleine een hand geven, De leiding doorsmeren, De melk afromen, De paarse helm poetsen De paling strippen, De Paus pesten, De pomp aanzwengelen, De president een hand geven, De slagroomspuit bedienen, De tube uitknijpen, De vlaggemast poetsen, De vuist ballen, De yoghurtfles leegschudden, Kortom: De zaak in de hand houden!!!
James
James - raadsel
Hoe merk je trouwens dat een vrouw anabolen steroïden gebruikt? Doorgaans, als ze je neerslaat, je broek van je reet scheurt en je ook nog even met haar clitoris in je kont neukt natuurlijk! .
NICO
NICO - nieuwe lekkere meisjes in de slipjesclub
JONGENS! Ik zag gisterenavond nieuwe lekkere meisjes in de slipjesclub! Ze waren zeer sexy en knap, maar 2 weken geleden heb ik elders 9 keer een kamergang gemaakt met 4 minstens even leuke slipjesgirls! Het eten was ook nog eens zeer goed! Smakelijk saladebuffet, met warme krielaardappeltjes. Vlees vers van de grill. (kipfilet, chicken wings, gemarineerde koteletjes en curry worst). En er was deze keer ook nog eens genoeg voor iedereen! Ik ga volgende week weer! Misschien zie ik je nog…………
Doktor Hans
Doktor Hans - schaamlipcorrectie
In cosmetische chirurgie zijn het niet meer alleen borsten en neuzen die onder handen genomen worden. Een groeiend aantal vrouwen blijkt immers een esthetisch probleem te hebben met hun schaamlippen en doet daarom een beroep op een plastisch chirurg. Ik draai de laatste tijd overuren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook