This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trina Anusaaier
Trina Anusaaier - 1 Item
Hee hallo :) Het lijkt me leuk via deze weg in contact te komen met een leuke, spontane jongen voor een spannende date! Enkele woorden die bij mij (en misschien ook bij jou) passen; spontaniteit, humor, gekkigheid, zorgzaam, knuffelig, dierengek, wandelen, lekker eten, lange gesprekken, gezond koppig en kritisch, creativiteit, ambitieus, goed glas wijn, dansen/films/muziek, lezen, naaktzwemmen... en waarschijnlijk nog veel meer.Wil je graag meer over mij te weten komen.. Talk to me and find out! misschien mag je wel mijn voetje kussen!
Trina Anusaaier
lekker onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - G-spot
Mijn vrouw heeft vorige week haar G-spot laten vergroten. Voor de dames leg ik even uit wat er is gebeurd. “De behandeling wordt uitgevoerd in een kliniek. Je neemt plaats in een gynaecologische stoel, met je benen in de beensteunen. Met een echoapparaat wordt op de vermoedelijke plaats van de G-plek een diktemeting gemaakt van de urovaginale ruimte, dat is de afstand tussen de plasbuis en de vagina. Vervolgens wordt op die plek verdovende gel aangebracht, waarna het slijmvlies verdoofd is. Daarna wordt eerst met een injectie een lokaal verdovingsmiddel ingespoten, kort daarna het vulmiddel (de filler). Vervolgens doen ze weer een diktemeting om te kijken of er meer filler nodig is.” Het resultaat is fantastisch geworden!
Marc Zoon
Marc Zoon - met een enorme staafmixer klaar te komen
Hoi allemaal...Ondanks het feit dat ik al jaren met mijn geaardheid worstel was er iets waar ik behoorlijk trots op was. Ik was er altijd trots op dat ik gewoon de deur uit kon en te pas en te onpas klaar kon komen waar en wanneer ik ook maar wilde. De laatste weken merk ik dat ik het alleen nog maar fijn vind om thuis voor de computer met een enorme staafmixer in mijn krans klaar te komen en als ik het ergens anders moet doen (sexbios, saunaclub) dan voel ik nu zelfs een lichte irritatie opkomen. Zijn er mensen die dit ook bekend voorkomt en wat kun je er nou toch tegen doen?
Lance
Lance - b#ffen
Soms is beffen een heerlijkheid die zijn weerga niet kent, en een andere keer lijkt het alsof je met je snuit in een viskar bent geflikkerd die een dag lang in de zinderende zon heeft staan te chambreren.
Winston
Winston - wie o wie?
Wie doet hier ook aan: Een abrupt einde maken aan miljoenen levens, EHBG (eerste hulp bij geilheid), Eigen hulp, Er effe een haal aan geven, Fappen, Flenzen, Fleppen, Geilpompen, Geiltrekken, Grover de neus snuiten, Handballen, Handje krikken, Handje poepen, Handjes schudden, Handgymnastiek, Handkarren, Handnaaien, Handneuken, Handwerk, HandwerkersvriendenkringHem door je klauw laten gieren, Heren enkelspel, Het plafond witten, HuboënIn je vuistje lachen, Je broer een hand geven, Je beste vriend verwennen, en : Je ding wringen????
Lois Vreugdevuur
Lois Vreugdevuur - de koning van het beffen
Bijna iedereen die hier steevast een gedragen slipje komt halen denkt dat hij de koning van het beffen is. Ze scheppen er vaak over op, of ze vertellen me dat ze van beffen houden alsof dat iets bijzonders is. De meeste zijn er dan ook echt van overtuigd, dat ze beter zijn en liever willen dan de gemiddelde slipjesfreak. En ik laat ze dat dan maar rustig geloven, want dat is goed voor hun zelfvertrouwen….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook