This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ulrika Ericssun
Ulrika Ericssun - 1 Item
Hi, ik ben een sexy lekkere geile meid uit Noord Holland. met lekkere tieten , slanke taille en een super strak poesje ; ) Ik werk in de horeca en mijn hobby is handbal.Na een slecht gelopen relatie ben ik in emotioneel dipje geraakt maar nu besloten om er gewoon lekker weer het beste van te maken, allways look at the bright side of life. Zoek spannende en geile dates met evenzo spannende en geile mannen.Ik ben erg nieuw in dit en vind het dus belangrijk dat ik er ook een beetje plezier aan heb, en dat we samen kunnen genieten,dus alleen mannen die goed verzorgd en geschoren zijn. Benieuwd of ik een reactie krijg van jou?
Ulrika Ericssun
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - zwengel
Nogal last van mijn : Deel, Falus, Fluit, Jongeheer, Klein stuk, Knaap, Knoert, Lid, Lul, Piel, Pielemus, Piemel, Piet, Pik, Plasser, Rampetamp, Roede, Sergeant-majoor, Slurf, Tamp, Wortel en Zwengel!
Brett Rossies
Brett Rossies - linkerbal
Bij de meeste mannen is hun linkerbal groter dan hun rechter en hangt hij lager dan de rechter!! mooi hoor...
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - lekkere geile hele kippen zonder slipje
Wat dachten jullie dan van: Naturel chips met een dip van vette mayonaise, beetje sambal , beetje peper en veel knoflook?? Of Macaroni met zacht gebakken uien, prei, ham / smac met op tafel nog maggi, kaas en ketchup? of Chipjes met "carnaval" saus…. Na het jaarlijkse slachten van een koe; Heerlijke gekookte koeientong geserveerd op een een geil slipje. Prachtig stukje vlees! En natuurlijk verse runder lever gekookt, warm op witbrood, roomboter. Mijn vrouw is eigenlijk best een goede kokkin besef ik mij nu ........... Maar de beste kok blijft mijn vriend Suttorp, Die serveert iedere zondag een paar lekkere geile hele kippen zonder slipje uit de tuin en daarna in de oven, uit de romertopf !mmmmmmmm
Boudesteijn
Boudesteijn - jongens
Jongens, even opletten! ik heb n vriendin, maar fantaseer vaak over het pijpen en aftrekken van jongens. verder moet ik niks van sex met jongens weten, alleen pijpen en aftrekken. laatst ben ik met mn vriendin uit geweest, toen heb ik n jongen ontmoet die ik s'avonds klaar heb gepijpt in n steegje, het was erg geil en mn vriendin vond het niet erg (ze is zelf ook bisexueel). eerder heb ik ook al eens n zeer groot geschapen neger gepijpt, toen wist ik dat dit echt geweldig was voor mij. ik ga dit zeker vaker doen als ik de kans krijg en heb schijt aan mensen die mij voor homo of bi uitmaken, ik ben wie ik ben!!
Lola Priebke
Lola Priebke - Jongens zijn net bijen
Jongens zijn net bijen, eerst de prik & dan de bult…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook