This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Valerie Kormhier
Valerie Kormhier - 1 Item
Hoop hier leuke mensen te ontmoeten voor een vooral leuke en spannende tijd. Ook in voor hete dates om ongeremd geil te genieten, lekker te sexen en samen veel plezier te hebben. Dol op zoenen, likken, geile standjes, trio-fun, blinddoek, erotiekfeestjes en avontuur!!!Gewoon samen genieten van elkaar, de spanning en erotiek! Mijn grenzen ontdekken, verkennen en verleggen. Veel plezier nog hier! ik wacht op nieuws van je !
Valerie Kormhier
diverse items
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - boef
Fantaseer jij er ook zo over? Meisjes die al fietsend zo opgewonden worden dan ze bijna van hun zadel glijden? Soppend stuiteren ze op en neer op hun zadel. Als je daar nu eens een dildo met zuignap op kan plakken. Plaatje helemaal compleet. Of ben jij er stiekem zo één die af en toe aan een dameszadel snift, dan ben je een boef!
Floyd
Floyd - voorspel
Voorspel vind ik belangrijk om de sfeer er in te brengen en er wordt veel over gesproken. Hieruit blijkt dat de man ervan wordt beschuldigd dat er niet genoeg tijd aan het voorspel wordt besteed en dat hij te snel overgaat op de daad zelf. Dat is dan bij mij abslouut niet het geval!
Frank Fukking
Frank Fukking - Menselijk brein
Het Menselijk brein is fantastisch. Het werkt 24 uur 365 dagen, vanaf het moment dat je geboren bent! Tot je verliefd wordt...
Cornelia
Cornelia - vlam
Zo zag ik laatst een brandweerman met een nieuwe vlam!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook