This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vannessa Jaymig
Vannessa Jaymig - 1 Item
HOi allemaal. Even iets over mijzelf: Mijn ex was teveel met werk bezig en was daar ook niet altijd even lief. Nu ben ik op zoek naar een leuke sexrelatie, niets anders. Respect en hygiene zijn niet belangrijk voor mij. Ook discretie is niet gevraagd. Maar ik ben absoluut niet op zoek naar de zogenaamde faker. Afspreken in een hotel, eventueel op mijn kosten. Dan hebben we daar een leuk en gezellig avondje goed? Als je maar een lekkere toyboy of een gezellige oudere man bent, maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat we allebei genieten. Ben benieuwd naar je reactie!
Vannessa Jaymig
diverse 2e hands slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gundula
Gundula - iet illegaal maar wel heel erg stout
Tja, mijn Hassan heeft een nieuwe jas aan, net gekocht bij zeeman want gucci bleek te duur! En daarom zoek ik het nu buiten de deur..... zeker nu ik weer een bepaalde nieuwe fetish heb. Ik zoek verstandige en ruimdenkende man om daarmee van gedachten te wisselen via chat en/of webcam. Ps. Het is (net) niet illegaal maar wel heel erg stout!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - humor
Ik heb ervaren dat veel assertieve vrouwen het op prijs stellen als hun partner ze aan het lachen maakt, ook in bed. Probeer om, zonder te overdrijven, humor in jullie relatie te brengen, ook binnen de muren van de slaapkamer. Probeer alles niet al te serieus te nemen, maar zie seks als een leuk en spannend spel en niet als een competitiewedstrijd waarin je beter dan haar exen uit de bus moet komen. Je zult zien dat je partner je positieve houding op prijs zal stellen!
Winfried
Winfried - sausje maken
Ik houd me steeds vaker hele dagen bezig met: Marie en haar 5 zussen bezoeken, Massen, Masten, Meester beer opbellen, Melken, Met de handkar gaan, Met de handkar over de zolder, Met een hand klappen, Met je joystick spelen, Moppen, Onaneren, Onemanshow, Paalhangen, Paalwalsen, Piemelen, Prostaat uitwringen, Roeiepoetsen, Roppen, Rukken, Sausje maken , Schakelen, Schlemielen, Schwoengen, Schudden, en Seks uit ’t vuistje!
Elmer
Elmer - 3de slipjessessie
Hoi allemaal! Voor mijn 3de slipjessessie ging ik gisteren eens naar de Bulgaarse Miriska. Zij is 25 en heeft 6 jaar in Frankrijk gewerkt. Derhalve spreekt zij uitstekend Frans, maar ook enigszins Duits. Maar niet alleen verbaal, maar ook oraal beheerst Miriska Frans tot in de puntjes! Dat bleek al direct op de bank waar zij er totaal geen moeite mee had mijn TAMP volledig te ontbloten en op een zeer subtiele en aangename manier naar oorlogssterkte te masseren. En dit, ondanks dat er inmiddels 4 meiden toekeken, besloot zij mijn TAMP met haar amandelen kennis te laten maken. Toen Miriska daarna echter ‘ en plein publique’ mijn BLANKE SABEL wilde gaan opzadelen, besloot ik dit even tegen te houden en overtuigde haar ervan om de intimiteit van een kamer op te zoeken. Op de kamer besloot ik dat ik nog wel wat Franse bijlessen kon gebruiken!
Zara
Zara - met jou?
Die onschuldige ogen en lippen om te zoenen, dat vlotte praten, absoluut prachtig. Dat is genoeg over mij. Hoe zit het met jou?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook