This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wendy Hamiltun
Wendy Hamiltun - 1 Item
:-) Ik ben sinds enkele maanden verhuisd naar Poortvliet, moest mijn relatie hierdoor verbreken omdat het vanwege de afstand eigenlijk niet te doen was. Maar nu begin ik wel weer honger te krijgen Over jou: Liefst iemand uit de buurt die ook een beetje prettig gestoord is, maar ik heb gemerkt dat dat erg lastig is. Uit mijn recente ervaring blijkt alweer dat jongens uit de buurt schaars zijn. Mail jij mij ?
Wendy Hamiltun
lekkere slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tepeline Sheen
Tepeline Sheen - betasten
Het is avond en twee nonnen lopen samen naar de kerk. Ineens worden ze door 2 mannen een steegje ingetrokken. De mannen beginnen de nonnen te betasten en voordat de nonnen het beseffen worden ze verkracht. Zegt de ene non “Heer, vergeef het hem want hij weet niet wat hij doet.” Waarop de andere non zegt “Nou, die van mij wel!”
Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - effect
Over het algemeen weten jullie hoe je een vrouw mooi moet laten voelen, met behulp van complimenten en aandacht. Vrouwen voelen zich graag mooi en begeerd, maar niet altijd bereik je met een stortvloed van complimenten het gewenste resultaat. Als je partner het idee heeft (terecht of onterecht) dat ze in de maling wordt genomen, zal zij zich voor je afsluiten en zul je het tegenovergestelde effect bereiken. Zoals ik laatst bij AAD!
Carl
Carl - waarom vrouwen kunnen klaarkomen
Weet iemand hier waarom vrouwen kunnen klaarkomen? Dat heeft n.l. geen voortplantingsnut; bevruchting kan even prima plaatsvinden zonder vrouwelijke spiersamentrekkingen. Een vrouw hoeft voor succesvolle conceptie godverredomme niet eens opgewonden te zijn!!!!
Miko
Miko - stappenplan
Ik heb op vakantie wat stappen uitgewerkt met betrekking tot “vingeren” : stap 1: doe je gaatje ( waar je in gaat vingeren) een beetje open stap 2: stop 1 vinger langzaam in je gaatje stap 3: ga langzaam heen en weer in je gaatje (ZACHTJES!) stap 4: ga langzaam wat dieper (niet te diep) stap 5: wrijf langzaam over je clitje en streel hem wat en je kan hem ook masseren stap 6: ga steeds harder maar het moet niet pijn doen stap 7: doe er steeds meer vingers in maar als het pijn doet moet je het bij 1 vinger houden! doe pas meer vingers als het niet pijn meer doet stap 8: streel als je het lekker vind over je tieten en knijp er in (in je kont kan ook) nou dit zijn 8 stappen hoe je het dus doet ik weet er veel over dus als je meer wil weten ik weet alles over sex en masturberen enzo dus vraag maar raak …..
Van Bafdonk
Van Bafdonk - gelikt
Dit meisje lijkt wel en hoer die er gelikt uitziet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook