This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Veronica Lavury
Veronica Lavury - 1 Item
Ben jij op zoek naar een sexy tijgertje om mee te stoeien? Om lange geile nachten mee te hebben waarbij we lekker opzoek kunnen naar elkaars grenzen? Ik ben een meid uit Buggenhout die oa bondage openbaar pijpen beffen hoog in het vaandel draagt, en als je je kaarten goed speelt mag je je ontdekken hoe krap mijn krapste gaatje is.Ik zoek geen woorden maar daden en boven alles geen cybersex maar het echte werk. Ga jij een geile uitspatting met mij aan? Leeftijd 40+ en als je maar van wanten weet. Contacteer me, xxxjes
Veronica Lavury
trendy 2e hands slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - leuke advertentie
Wat een leuke advertentie! Goed om te zien dat iemand zich eindelijk eens open durft te stellen op het gebied van orale seks. Ik vindt het inderdaad erg jammer om te lezen dat vele vrouwen het pijpen van hun partner als onplezierig ervaren. Dit terwijl het juist een diepe emotionele band kan stimuleren!
Lance
Lance - op zoek
Elke woensdagnamiddag ben ik vrij. Het gebeurt dan regelmatig dat ik met mijn eigen speel. Lekker naakt maak ik me dan klaar. Plaats spiegels zodat ik mezelf kan zien en dildo's en andere attributen in de aanslag. Ik mag er best wezen! goed gebouwd en een lekkere geschoren lul. Maar nu wou ik toch iets meer dan alleen mijn hand en besloot naar de sexbios te gaan. Af en toe gebeurt het wel dat ik er naartoe trek voor een spannende tijd te beleven. Eigenlijk is het een hetero bios, maar er is eigenlijk alleen maar gay-actie. Al goed opgewonden maakte ik me klaar. Eerst netjes overal wassen, vervolgens trok ik mijn trainingsbroek aan en een fleece. Ondergoed had ik niet nodig want ik wou toch snel naakt zijn. Tenslotte nog mijn sneakers aan gedaan en vertrokken, op weg naar een geschoren lul.......
Peter Reetveter
Peter Reetveter - blasen
Fellatio is Latijn voor 'zuigen'. In het Nederlands hebben we het over 'pijpen', net als in Frankrijk (piper) en in Italië (pompare). Maar in Engeland en Duitsland hebben ze het over blazen. Respectievelijk 'to blow' en 'blasen'. In Spanje houdt men van zuigen en sabbelen. Daar is het 'chupar'.
Frank Fukking
Frank Fukking - lekkerst
Het verschilt per meisje of per keer wat ze het lekkerst vindt: Alleen rond de clitoris wrijven of er juist overheen. Wat sneller of juist wat langzamer. Wat harder of juist wat zachter. Met één of meer vingers in de vagina gaan. Ik doe altijd het laatste!
Francesca Fridgies
Francesca Fridgies - Getrouwde mannen verdikken
Getrouwde mannen verdikken terwijl vrijgezellen vermageren. Waarom ? De vrijgezel gaat kijken in de frigo, vindt niks interessant en gaat terug naar bed. De getrouwde man gaat naar bed, vindt niks interessant en gaat kijken in de frigo .

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook