This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yevgeniya Diordiychuksy
Yevgeniya Diordiychuksy - 1 Item
Stiekem sex hebben is toch wel ontzettend spannend vindt je ook niet? Ja het moet voor mij stiekem want ik heb een relatie.Nou is het in mijn geval niet zo dat ik ernstig te kort kom hoor, maar ik mis gewoon een hoop spanning.Ik wilde in deze relatie eens monogaam blijven, maar ik kan het gewoon niet. Ik heb het nodig om buiten mijn relatie met mannen af te spreken om lijfelijk te genieten.Geen extreme dingen hoor, maar gewone penetratie, pijpen, beffen dat soort dingen.Ik loop al een tijdje hiermee rond en nu MOET ik gewoon dit doen, want ik hou het gewoon niet meer, het is net alsof je ontzettend nerveus bent dat gevoel krijg ik dan.Nou hoop ik natuurlijk dat hier wel mannen zijn die serieus zijn in hun zoektocht en dan is het ook nog eens de bedoeling dat je contact met mij zoekt, maar goed dat zal toch wel goed komen? Ik zie er goed verzorgd uit, ben slank, heb mooie borsten en een ontzettend lekker k#tje voor je, dus daar kan het niet aan liggen!! Alleen serieuze reacties !!!!
Yevgeniya Diordiychuksy
check this out!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Erik
Erik - parkeerplaats
Hi, ik heb al heel lang een wens en ik denk dat het tijd word dat ik deze nu ga uitvoeren. Het lijkt me onwijs geil om me zelf aan te bieden op een parkeerplaats voor sex daar of in een naastgelegen bosgebied. Ik weet dat er zulke parkeerplaatsen zijn. maar het lijkt me prettiger om van te voren met iemand af te spreken daar. Wie ziet het zitten om met mij op een parkeerplaats of er om heen sex te hebben. eventueel terwijl andere toe kijken? Ik vraag geen vergoeding. maar wel alles safe!
Sarah Purnell
Sarah Purnell - verslaafd
Volgens my ben ik verslaafd aan klaarkomen en/of vingeren... ;s Ik doe het byna elke dag... Daarom heb ik 2 vragen; -Is vingeren en zo wel gezond ? -Kun/mag je vingeren als je ongesteld bent ? Alvast bedankt!
AD
AD - onze winkel
Zoals u wellicht heeft opgemerkt, zit onze winkel boordevol leuke, gevarieerde en pittige erotiek. Ongecensureerde topfilms, sexy lingerie, erotische speeltjes, stimulerende middelen, opwindende hulpmiddelen en de laatste trends op het gebied van sextoys. Allemaal artikelen van gegarandeerde topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Genieten van erotiek doe je toch vooral samen. Onze winkel bevat dan ook alles om uw sexleven (nog) aangenamer te maken. Wij wensen u en uw partner vele heerlijke intieme uurtjes toe.
Linsey Warster
Linsey Warster - scheren in het bijzijn van een man
Pssst, * I like it.. om mezelf te scheren in het bijzijn van een man. of terwijl ik met je chat mijn poesje onderwijl te scheren. daarna plas ik langzaam naar beneden.. daar had jij nu kunnen liggen *. Contact me, ik heb ook een webcam!
Luc Coolman
Luc Coolman - cursus Frans
Ik heb mijn ballen geschoren en mijn schaamhaar bijgewerkt: J' ai rasé mes testicules et coupé mes poils pubiens

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook