This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vivian Keyrs
Vivian Keyrs - 1 Item
Al veel gehoord over online slipjes!... Niet echt iets voor mij ben ik bang, maar toch zeker een poging wagen! En wie weet....... Op zoek naar een serieuze relatie met een man uit de regio Grembergen , liefst een man die weet hoe een vrouw te behagen, verleiden en te verwennen. Ben jij een humorvolle, verzorgde en een tikkeltje te gekke man dan kijk ik uit naar je bericht om elkaar beter te ruiken.....xx
Vivian Keyrs
miijn slippie
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - een lekker geil gedragen slipje
Hey geile meiden wie heeft er nog een lekker geil gedragen slipje voor me ( het liefste eentje waar je over bent gekomen)??? Je mag hem naar me opsturen mijn adres krijg je als je hebt gereageerd natuurlijk!
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - notermans
We zijn een getrouwd stel dat wel in is voor iets spannends en omdat ons sexleven een beetje een sleur begon te worden stelde ik bij het zien van een geile pornofilm mijn vrouw iets voor toen ze aandachtig naar een scene zat te kijken waar een mooie vrouw verwend werd door twee potente mannen. Ze lachte een beetje naar mij toen ze haar betrapt voelde. Ik vroeg of ze dat ook wel leuk en spannend zou vinden en mijn vrouw knikte instemmend. Het vreemde was dat ik niet jaloers was maar er zelfs opgewonden van werd. Je begrijpt wel dat we daarna heerlijke sex hadden en elkander ophitsten door er over te fantaseren. Die zelfde avond sprak ik op een 06-lijn een advertentie in dat een geil stel opzoek was naar een goed uitziende man die er wel wat voor voelde de vrouw op een buiten lokatie sexueel te verwennen. Even later luisterden we de reacties af, en het verbaasde ons dat er zo snel en zoveel hadden gereageerd. Hoewel je natuurlijk nooit weet of een reactie betrouwbaar dan wel safe is vond mijn vrouw eentje wel de moeite waard om er op te reageren en we belden het nummer dat de man (hij noemde zich NOTERMANS) had achter gelaten.
Blair Lindsey
Blair Lindsey - go upstairs
Let's go upstairs and do the things I'll tell everyone we did anyway.
Notermans
Notermans - schoonmaakwerk
hey hallo.ik ben een man en ik zou graag de schoonmaken en de huishouding doen voor sex! .als het klikt doe ik het misschien nog wel naakt ook.ik maak bijna alles wel schoon maar geen gore dingen, zoals laatst.
Milo
Milo - ganzeveer
Kriebels worden over het algemeen als erotisch ervaren. Niks is intiemer dan je partner te laten kronkelen door toedoen van jou. Maar dan wel op een plagerige manier (dus niet de kieteldood). Een gewone veer is goed te gebruiken, maar er zijn ook hele lijnen met speciale veren voor dit doeleinde ontwikkeld. Ik gebruik meestal ee ganzeveer...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook