This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vanessa Robbinson
Vanessa Robbinson - 1 Item
hoi slipjeslovers! Ik ben een verlegen type, Hou van muziek, lezen, vooral thrillers. Sushi, Grieks, geld uitgeven aan kleding en schoenen...Over jou: Mijn vorige vriend was 15 jaar ouder dan ik, maar wist mij wel allerlei nieuwe dingen te leren. Nu wil ik, wat ik geleerd heb met iemand anders delen voor een spannende sex ervaring. Ben jij diegene die met mij een nieuwe sexervaring wil delen. Antwoord (mag met foto) en we zien wel waar we uitkomen , dikkek kusjes
Vanessa Robbinson
mijn slijpje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - gaan Glijvluchten het weer helemaal worden
Vinden jullie die Glijhuizen in Nederland tegenwoordig ook zo duur? Hier een tip: Ryanair vliegt voor een prikkie op Bratislava. Daar heb je dezelfde Oost Europese dames, alleen dan een stuk verser en goedkoper!! Ik neem aan dat jouw personeel wel in een 737 past (en de dames mogen ook mee want het is er goedkoop winkelen! ). Met al die sluitende Glijhuizen gaan Glijvluchten het weer helemaal worden, of niet dan??
Kamilla Kjeldsen
Kamilla Kjeldsen - uitnodiging
In de uitnodiging van AAD stond: geheel gewassen en geschoren, gekleed in rokje of jurkje zonder slipje en bh. Nou ik had mezelf flink ingezeept en geschoren maar mijn streepje liet ik mooi staan, dat kon volgens mij geen kwaad. Speciaal voor deze dag heb ik een nieuw jurkje gekocht en een paar sexy high heels. Dat ik geen slipje en bh aan mag vind ik niet zo erg, ik loop toch liever zonder. Snel nog even tijd voor een sigaretje en dan moet ik echt weg!
Boudesteijn
Boudesteijn - fout
Voor lekker buitensex biedt het park vele beschutte plekjes. Maar veel van deze plekken zijn niet geschikt door brandnetels. Ongedierte/insecten en andere dingen. Vindt daarom een beschut grasplek tussen de takken uit het zicht. U kunt het beste bij zonsondergang of bij nacht dit doen. Dit omdat er zich dan minder mensen zich in het park bevinden. Zorg wel voor een plek waar u bij ontdekking achter kunt duiken zodat u tijd genoeg hebt om uw kleding weer aan te trekken. Laatst had ik daar een inschattingsfout gemaakt...
Ling FA
Ling FA - kawasaki
In Kawasaki, Japan, wordt jaarlijks het festival van de ijzeren penis gehouden. De legende erachter is het verhaal over een demon met scherpe tanden die zijn intrek nam in de vagina van een jonge maagd. Hij beet alle nieuwsgierige penissen het hoofd af, tot een stalen penis de moed vond om daadkrachtig en onverschrokken door te dringen en de demon te verslaan. Nu kon de maagd eindelijk zwanger worden en baby’s baren. Tijdens dit feest wordt een reuzengrote, knalroze fallus in een optocht door de straten gedragen, in dit geval door travestieten.
Elmer
Elmer - KERSTBOMEN VERKOPEN.nl
Hey GUYS! vandaag tijdens de lunchpauze kwam ik in de buurt van OUDENBOSCH. Dit meisje hierboven ontving (gelukkig) op een voor mij nieuw adres (een of andere naturistencamping waar ze ook KERSTBOMEN VERKOPEN) Dus weer bij deze heerlijke dame een GEDRAGEN SLIPJE opgehaald. Ze is dan niet meer de jongste maar ze heeft nog een super lekker lichaam, ze is zelf supergeil en komt als de brandweer als je een beetje weet hoe je moet beffen! ze is ook heel vriendelijk, redelijk goed mee te communiceren en als je een beetje Duits kunt, pijpt ze je ook nog eens overheerlijk! M.a.w. ik ben na mijn 'lunchpauze' geheel voldaan, met een ROODGESLEPEN DONG, aan de tweede helft van mijn werkdag begonnen... with a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook