This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carol Ann Mason
Carol Ann Mason - 1 Item
ik ben fysiek actief, soms een beetje te... maar ik vind het gewoon lekker. Gewoon mijn lichaam verwennen aan sporten en sauna. ik moet op welk manier mijn energie altijd kwijt!! Heb jij zin mij daarbij te helpen?? Over jou: je bent een sportieve vent, ik hou van een lekker kop vol haar, maar niet lang, gewoon lekker dik, waar je met je vingers lekker doorheen kan glijden. Zie jij dit ook zitten, lekker naar de sauna elkaar top verwennen wacht niet langer om mij te kontakteren dan,xxxjes
Carol Ann Mason
heet slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Brandi Corbinski
Brandi Corbinski - Door je vingers laten glijden,
Een andere variant op het gebied masturberen is, je penis tussen twee vingers nemen. Dus niet het standaard masturberen met je hand in de vorm van een vuist, maar je stijve penis tussen twee vingers door laten glijden. Bijvoorbeeld je wijs en je middelvinger, mmmmm
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - dit m eisje
Geef dit meisje de tijd. Dit meisje heeft vaak wat meer tijd nodig om opgewonden te worden dan jongens. Duik dus niet meteen op en in haar als ze nog niet opgewonden is. Je hebt ook nog je handen en je mond. Verleid haar langzaam ... Dit meisje raakt soms van andere dingen opgewonden dan jongens. Daar kan je rekening mee houden. Zo vindt ze de sfeer belangrijk: romantisch, muziekje, kaarsjes en vooral: geen afleiding! Het lichaam van een meisje is meer dan haar borsten en vagina. Ga dus,net als ik, ook eens op zoek naar haar andere lekkere plekjes!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - een vinger in mijn anus
Ik moest er dus eerst ook niets van weten, maar een ex van me stak tijdens de daad plots eens een vinger in mijn anus en ik vond dat best wel leuk! Een voorbinddildo zie ik nu zeker wel zitten!
Nancy Pattion
Nancy Pattion - trillend
Ik gebruik sinds kort een trillend massage aparaat. Dan kom ik echt binnen 2 min en heel hard. Maar door een jongen kom ik nooit :s ben dus ook bang dat ik mijn gevoeligheid kwijt ben. Maar tis zo lekker. En snel. Soms wil je dat gewoon! En waarom ook niet? als je er anders met je vingers een kwartier of langer over moet doen. Eigenlijk weet ik niet of dit ook wel kan met vibrators. Die zijn daar speciaal voor gemaakt, toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook