This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Virginia Ann Terrellski
Virginia Ann Terrellski - 1 Item
Wij zijn eigenlijk een stel, maar ik ben ook gewoon lekker voor mijzelf op zoek. Niet dat ik wat te kort krijg, maar een beetje afwisseling kan heel gezond zijn! Een vrouw van mijn leeftijd houd wel van variatie in mijn sexleven en mijn man vind dat absoluut niet erg, dus ik hoop jij ook niet! Over jou:ik zoek naar iemand die openstaat voor experimenten, strikt sexueel hoor ;) sex is een ruim begrip, maar ik kies er wel voor de meerdere vormen ervan te ontdekken en liefst ook te ervaren.. ik wacht op een bestelling van je, xxxx
Virginia Ann Terrellski
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Holly Hoelsher
Holly Hoelsher - raadsel
What's the difference between oral sex and anal sex? Oral sex makes your whole weak, anal sex makes your hole weak.
Peter Reetveter
Peter Reetveter - voorkeuren
Laatst was ik in een sexbios. Om hun sexuele voorkeuren te bevredigen trekken ze daar aparte kleding aan, zoals latex, leer en lak of spelen met vreemde voorwerpen die ze gebruiken om mee klaar te komen. Niet verkeerd toch?
Guido en Joske
Guido en Joske - De deken techniek,
Ik hanteer sinds kort een nieuwe techniek! Ga lekker in bed liggen. Maak je penis stijf. Dan pak je een stuk deken, dekbed of je kussen-sloop. Stop als het ware je penis in het stof. Nu maak je bewegingen met het stof over je eikel. Draai bijvoorbeeld rondjes. Doe dit niet te lang, want het "wrijven" kan op den duur niet echt lekker meer zijn. Dit ligt natuurlijk ook aan de gevoelligheid.
Nelly Makoemba
Nelly Makoemba - Stijlvolle blootfoto’s
Jaaaren geleden heb ik ook het medium usedslipjes.com geprobeerd maar vond het vaak erg teleurstellend. Stijlvolle blootfoto’s die over de mail zo leuk lijken, kunnen in het echt erg tegenvallen! (zeker als je sexuele verwachtingen erg hoog zijn na het zien van die foto’s)
Leo
Leo - tepelhoven
De tepelhoven bevatten kliertjes die geursignalen afgeven. Het zijn dezelfde soort klieren als degene, verantwoordelijk voor de seksuele geur van de oksels en de geslachtsdelen. Mannen schijnen zich niet bewust te zijn van die geurtjes, maar ze hebben wčl invloed op hun seksuele opwinding. Koop dus ook eens een 2ehands BH!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook