This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marlies Ivanova
Marlies Ivanova - 1 Item
Mijn hobbies: tv kijken, dvd, internetten, chatten, soms beetje reizen. probeer te stoppen met roken, al hoewel dat geen hobbie is haha Over mij: Je kan me krijgen zoals jij mij hebben wilt. Ik ben single, maar hou er niet van alleen te zijn. Het hoeft van mij niet speciaal om liefde gaan, alleen voor de sex vind ik meer dan prima. Wil je meer van mij weten, of meer foto's. Ik stuur ze graag, maar wil er wel wat voor terug.Ik wacht op nieuws van je, xxxx
Marlies Ivanova
raar slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - eerbaarheid
Het Griekse woord por•nei'a, dat met „hoererij” is vertaald, heeft een behoorlijk ruime betekenis. Het heeft betrekking op seksuele relaties tussen personen die niet met elkaar getrouwd zijn en slaat vooral op het verkeerde gebruik van de geslachtsorganen. Por•nei'a omvat daden als orale seks, anale seks en iemand anders masturberen — dingen die meestal worden geassocieerd met bordelen. Mensen die denken dat zulke daden geen „hoererij” zijn, houden zichzelf voor de gek (2 Timotheüs 2:26).Bovendien komt bij het bewaren van eerbaarheid meer kijken dan ons onthouden van daden die onder hoererij vallen. Om ’de hoererij te ontvlieden’, moeten we alle vormen van seksuele onreinheid en losbandig gedrag vermijden die tot de grove zonde por•nei'a zouden kunnen leiden (Efeziërs 4:19). Op die manier bewaren we onze eerbaarheid. ;-)
Boudesteijn
Boudesteijn - Klaarkomen op muziek,
Dan maar geen eerbaarheid! ik doe het de laatste tijd lekker op muziek! Je hebt vast wel een favorite numer. Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen!
Lucy Jansen
Lucy Jansen - christelijk
Ik ben zelf christelijk opgevoed, en dus een christelijke jongere, en kan je vertellen dat vrijwel elke man masturbeert, ook christelijke… Bij vrouwen ligt dat percentage misschien hoger!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - mijn DONG
De kans is vrij groot dat, net als bij mijn vrouw, jouw vaginale opening wijder is dan de opening tussen je billen. Een vagina is immers ook ontwikkeld om een kind mee op de wereld te zetten. Het gebied tussen je billen is veel strakker en hierdoor wordt een DONG veel meer gestimuleerd, waardoor ik het gevoel beleef dat mijn DONG nog nooit eerder gevoeld heeft… mmmmm
Elmer
Elmer - vingertje in mijn KRANS.nl
HEY TOPPERTJES! Dit meisje hier is een onstuitbare, gretige, wilde dame die je pijpt en berijdt alsof haar leven er van af hangt! Normaal voel ik niet zoveel bij ne#ken MC maar ze is WK KAMPIOENE originele bekkenbewegingendie het heerlijk maakten. Ze werkte zichzelf in het zweet, allerlei standjes en ze kwam ook diverse keren klaar.... ik ben vaak pessimistisch daarover, maar neig er in dit geval er toch naar het te geloven. Ze heeft mij daarvoor en erna lekker lang en heerlijk afwisselend gepijpt, ballen gelikt, zelfs een beetje gerimd, vingertje in mijn KRANS en me zo uiteindelijk geweldig in haar mondje laten komen. Die 110 euro waren dus uitstekend besteed, en ze ziet me zeker terug.... YOLO toch?? (you only live once!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook