This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vanessa Raya
Vanessa Raya - 1 Item
Leuke, gezellige, geile, aantrekkelijk popje met prinsessen gedrag! zo kan ik me een beetje omschrijven. Ik ben op zoek naar een man o voor een sex-relatie. Gewoon een soort van leuke vriendschap op te bouwen en om geweldige sex mee te hebben... Ik ,heb ondeugende bruine ogen en zogenaamd blond. Ik hou van zoenen, knuffelen, wilde sex, redelijk taboe-loos, , Ik vind het leuk om fotootjes te maken tijdens een rendez-vous (met mijn eigen camera wel te verstaan. Ik ben altijd in voor een experimentje. Heb ik je al kunnen prikkelen ? laat dan een serieus berichtje achter. Serieuze reactie is steeds antwoord!
Vanessa Raya
lekker hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Je onderlijf gebruiken,
Dit is echt heel lekker, maar je moet hiervoor wel een flexibelle penis hebben, zoals ik. Je gaat liggen of zitten, maak je penis stijf en beweegt hem naar je linker been, maak nu contact met je penis/eikel op je linkerbeen en aai hem er even lekker overheen. Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel. Ook hier aai je even met je penis overheen. Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis, als je aait, een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt!
Marc Zoon
Marc Zoon - reinigen
Een ander bijbelboek over masturberen is Leviticus. Leviticus 15:16 legt uit hoe men na een zaadlozing moet handelen; onrein zijn (dus geen heilige diensten mogen verrichten, tot de avond. De avond duidt in bijbelse context de volgende dag aan), het gehele lichaam baden en alles waarop de zaaduitstorting terecht is gekomen reinigen. Wel doen hoor!
Constance Verkouwen
Constance Verkouwen - tips
Hier nog wat tips! Vraag je vriendin wat zij lekker vindt. Je kunt haar vragen om jouw hand te pakken en je te begeleiden. Of om het voor te doen. Best opwindend! Let op haar lichaamstaal. Hoe reageert ze op je vinger(s)? Wordt haar vagina nat? Zucht of kreunt ze? Gaat haar lichaam kronkelen? Dan ben je goed bezig! Luister ook naar haar ademhaling: wordt die sneller? Ook dat is een teken dat ze opgewonden wordt. Behalve je vingers kun je ook je mond gebruiken. Kijk bij beffen.Doe het wel alleen als je er zelf aan toe bent. Dus niet omdat de ander het initiatief neemt en jij geen nee durft te zeggen AAD!
James
James - sit on my lap
How about you sit on my lap and we'll talk about the first thing that pops up?
Clarimonda Harzz
Clarimonda Harzz - Gedragen slipje van een mollige jarige moeder
Wie o wie? Gedragen slipje van een mollige jarige moeder.. Als je hem wilt draag ik hem de hele dag voor je, ik vinger mezelf minimaal één keert klaar in het slipje, en jij mag zeggen wat je op de foto's wilt zien wat ik met het slipje doe! ** Alleen verzenden hoor **

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook