This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - 1 Item
Heb je zin in een lekker heet gesprekje of wel veel meer? Dan hoeft jij niet verder te zoeken. Laat mij een berichtje achter met foto. Wie weet kunnen wij het zeer gezellig maken samen. Zo een open aanbod kun je toch niet weerstaan??Over jou: Ik ben op zoek naar een leuke jongeman die een eenzame meid als mij flink kan verwennen. Schrik niet, ik bijt niet. Ik ben gewoon heel erg geinteresseerd wat jij allemaal in huis hebt.
Dorien Doobrovo
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lance
Lance - Het "vluggertje",
Je kent het vast wel, je bent ergens of denkt ergens aan en je hebt dringend de behoefte om je ff snel te masturberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Denk eerst aan iets lekkers/opwindends. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Je schoenen en t-shirt/trui hou je dus ook aan. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel.
Ed
Ed - niet voor het lekker
Een Christen mag idd niet masturberen. Sex voor het huwelijk mag ook niet en tijdens het huwelijk mag het alleen als er een nieuw volgelingetje van het Christelijke Geloof gebakken moet worden. Maar niet zomaar voor het lekker, jammer hoor!
Isabella Runeux
Isabella Runeux - ruige seks
Het was ’s avonds laat en mijn vriend AAD en ik kregen zin. We zijn het bos ingelopen en hebben daar een plekje gevonden. We zijn gaan zitten en algauw ging het knuffelen over in ruige seks. Het was echt heerlijk zo in de open lucht en ook lekker knus. We hebben daarna zeker nog een uur na liggen genieten.
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - de prostaat van mijn man:
Hallo, met betrekking tot de prostaat van mijn man: …helaas Pro staat niet meer dus biedt ik aan een geile massage ,door sensuele aanraking op voor jou gevoelige plekjes,met ongekend hoogtepunt.Ik warm jou graag op met een B2B massage met warme olie,met mijn lichaam en handen (.Intiem is ook mogelijk hoor) Ben een geile Zeeuwse en ik ontvang je thuis in mijn sexy paradijsje ..
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - ontdekken
De kerk heeft dit alles aangegrepen om kinderen te verbieden om te masturberen, om hun eigen lichaam te ontdekken. Die kinderen groeien op tot soms zwaar gefrustreerde volwassenen. Niet voor niets kwam er veel misbruik voor in de RK kerk en is het percentage incestslachtoffers en tienerzwangerschappen in (al dan niet streng) gereformeerde gemeenschappen veel hoger dan gemiddeld. Mensen hebben nu eenmaal behoeften. Beter hieraan toegeven door onschuldige masturbatie dan je te vergrijpen aan onschuldige kinderen lijkt mij.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook