This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cody Callison
Cody Callison - 1 Item
Ik ben een zelfstandige vrouw. Ik kook graag maar dan wel voor iemand die daar ook van kan genieten. Een goede maaltijd met een lekker wijntje en in goed gezelschap. Daar kan ik van genieten. Ik heb geen kinderen maar stort al mijn liefde op de kids van mijn zus. Nu is het tijd om mijn liefde ook eens te storten op een leuke man die mij aan het lachen weet te krijgen. Waar ik iedere ochtend blij van wakker wordt. Erotiek en seks zijn een belangrijke factor voor mij. En ik vind ook dat je in de slaapkamer flink plezier kunt hebben. Wil mijn grenzen wel een beetje gaan verleggen en zoek iemand die ik volledig kan vertrouwen. Je zult dus je best moeten doen ;-)
Cody Callison
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - anale seks
Dag lieve dames! Mijn tip: begin alleen aan anale seks als je het zélf ook echt wilt en niet omdat jouw partner constant aan je kop loopt te zeuren! Als jouw vriend dat wel doet dan is hij gewoon een gore klootzak en dan vertegenwoordigd hij zeker ook ‘ons mannen’ niet! Ik zou, net als de meeste ander mannen, ook nooit vreemdgaan omdat mijn partner geen anaal wil, of andere handelingen weigert.
Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - onaneren
Een ander woord voor masturberen is onaneren. Dit komt van de naam Onan. Dat is een man die voorkomt in een bijbelverhaal. In dit verhaal laat hij zijn zaad op de grond lopen. Dit wordt door de bijbel helaas veroordeeld.
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - tien jaar getrouwde man
Als een pas getrouwde man gelukkig lijkt, dan begrijp ik heus wel waarom, maar als een tien jaar getrouwde man gelukkig kijkt, dan vraag ik me dus ernstig af waarom!
Bambie
Bambie - ff wachten
Hoezo helaas? de Bijbel geeft hier duidelijk antwoord op. Geen seks voor het huwelijk. Dit kan je lezen in Genesis 2:24 ‘Daarom zal de man zijn vader en zijn moeder verlaten, en zijn vrouw aankleven; en zij zullen tot één vlees zijn.’ Dus éérst verlaat je je vader en moeder, dan trouw je (je vrouw) en dan zal je één zijn (seks hebben). ff wachten dus!
Boudesteijn
Boudesteijn - Niet kijken, wel masturberen,
Bijna iedereen, die ik ken, kijkt wel (eens) naar zichzelf als hij zich aan het masturberen is. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Je schaamhaar mag wel. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Dus... masturberen maar!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook