This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wendy Waye
Wendy Waye - 1 Item
Hallo allemaal! nu woon ik alleen in een grote woning zonder een man om dit mee te delen.Dit is de eerstemaal dat ik op internet op zoek ben, maar ik denk hier wel de man te vinden waar ik naar op zoek ben. ik neem geen blad voor de mond, en helemaal niet als het op seks neer komt. ik hou van seks, maar dat is iets waar mijn man mij niet bij kon helpen. ik heb al lange tijd geen seks meer gehad en wil daar dringend iets aan doen, ben jij een man maximum 50 jaar en jij hebt ook sex tekort, kontakteer me en misschien kunnen wij beiden ons sextekort aanvullen.....
Wendy Waye
al mijn slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jaden Lieberhart
Jaden Lieberhart - Verjaardagsfeestjes
Regelmatig vieren doorgewinterde ijsberen hun verjaardag, samen met anderen, ook in een club. Dit wordt ruimschoots van te voren gemeld. Iedereen die zich aanmeldt krijgt doorgaans € 10,- korting op de entree en uiteraard gebak van de Jarige . Een verjaardagsfeestje is zo een ideale gelegenheid om kennis te maken met een club en mede-ijsberen. Velen zijn ook bereid om je de ins & outs van de club te vertellen en adviezen over dames te geven. Zie ik je de 21e??
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - onderzoek
Onderzoek heeft verder aangetoond dat vrijwel alle mannen (ook de christelijke) in de praktijk masturberen of dit hebben gedaan. Ook veel christelijke meisjes trekken hun vriend af of pijpen hen. Naar hun mening kunnen ze dan als maagd het huwelijk in, aangezien er geen penetratie plaatsvindt.
Luc Coolman
Luc Coolman - “betaling in natura"
Zo heb ik ooit eens 12.000 Belgische frank (300 euro) (met Boudesteijn nog op de cover) geleend aan een exotische schoonheid uit de sauna. Achteraf bleek dat het hier een misverstand betrof. Deze exotische dame dacht n.l. dat om een vrijblijvende gift ging :). Geld natuurlijk nooit meer terug gezien….. Ik ben voor haar direct op zoek gegaan naar een alternatief en kwam uiteindelijk uit op: “betaling in natura ”. Dat vond ze zowaar een prima idee. Zo heb ik enkele mooie nachten mogen beleven in een piepklein studio-tje. Eerst kookte ze voor mij en daarna bedreven we de liefde in een walm van knofloook, galanga, citroengras, garnalenpasta en (volgens mij)rode pepers. Het waren hete nachten. De herinnering is me vandaag de dag trouwens nog veel meer waard dan 300 euro!
Notermans
Notermans - Masturberen in het bos,
Jongens die vaak buiten komen, zullen dit vast al eens gedaan hebben. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de struikjes in en hopla, masturberen maar! kijk wel uit met brandnetels en andere prik gevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt voor mij zeer rustgevend!
Leo
Leo - joods gebruik
"Als een man overleden was, moest naar toenmalig joods gebruik zijn broer een kind verwekken bij diens weduwe, zijn schoonzus, als die kinderloos was. Dit heet het zwagerhuwelijk of leviraat. De oudste zoon van Juda, Er genaamd, werd door God gedood omdat hij slecht was in de ogen van God. Nu moest zijn jongere broer, Onan genaamd, trouwen met diens weduwe, Tamar. Onan echter maakte misbruik van de situatie: hij had wel geslachtsgemeenschap met Tamar, maar trok zich voor de zaadlozing terug en omdat Onan wist dat zo’n kind niet als zijn nageslacht zou gelden, liet hij telkens als hij met de vrouw van zijn broer gemeenschap had zijn zaad op de grond terechtkomen, zodat hij geen nakomelingen voor zijn broer zou verwekken." Zonde!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook