This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Romy Richard
Romy Richard - 1 Item
Voor mijzelf leef ik een saai bestaan. ik ben getrouwd, maar ik voel geen liefde meer voor mijn man. Op dit moment is het alleen een beetje lastig om uit de boot te stappen. We hebben al enkele jaren geen seks en dat is voor mij een belangrijk onderdeel wat ik erg mis. Vandaar mijn profiel op deze site Over jou:Ik mis de romantiek en seks in mijn leven, in mijn huidige relatie is deze niet aanwezig, eerder gezegd dood. Ik wil mijzelf wel blijven verwennen met behulp van een leuke man, die mij daarbij kan en wil helpen. alsjeblieft geen zachte gedoe. Ik hou van ruig en hardhandig, en wil graag nieuwe dingen leren. Het tamme 5 minuten seks hebben in bed is niks voor mij. Wanneer je dit leest en aangesproken voelt EN interesse hebt, laat het mij dan weten dmv een bestelling en blootfoto!!
Romy Richard
lekker slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - Stoombad,
Ik heb ook weer een nieuwe! Echt iets lekkers om even te doen: Wacht tot je vrouw de straat uit is gereden en je dus helemaal alleen thuis bent. Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open. Je sluit de deur en doe al je kleren uit. Als je het heetwater een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte (badkamer) flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen. Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen. Als je klaarkomt kun je gerust "hard" roepen, bijvoorbeeld: "oh, ik kom" of "ja, ik kom, ik kom." het effect van letterlijk heet zijn en het uitroepen dat je klaarkomt zal een heerlijk klaarkomend gevoel geven!
Bennie Dom
Bennie Dom - Zittend masturberen,
Ga, net als ik, eens lekker op bed zitten. Leg een kussen achter je hooft, tegen de muur. Doe je benden lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen. Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe, Al zachtjes masturberent laat je het komen, over je heen. Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige zaadlosing te voorkomen heb ik ervaren!
Queeny Jones
Queeny Jones - a finger occasionally
Not necessarily, my boy uses a finger occasionally on me but he knows I'd kill him if he tried to surprise me with anal!
Kimmy
Kimmy - sterk ruikende urine
Dag allemaal. Zo heb ik al tijden geen asperges meer gegeten maar heb toch een sterk ruikende urine. Dat is nu al best een poos zo (na bezoek 4 wkn geleden van ene AAD). Ik heb ook geen blaasontsteking, ook geen pijn ergens ofzo. Ben wel wat moe. Iemand die een idee heeft?
Leo
Leo - masturbeerverbod
Of christelijke jongeren zich aan het masturbeerverbod houden? Velen denken dat dit ouderwets is, de druk van de maatschappij (ben jij nog maagd??!!) speelt ook een grote rol. Ook is het de vraag of het een ‘christelijke jongere’ is of een ‘kerkelijke jongeren’ daar zit veel verschil tussen. Ik ben christen maar ik houd me er niet aan, integendeel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook