This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hope Maria Carltons
Hope Maria Carltons - 1 Item
Ik zoek een leuke man voor gezelligheid! Ik hoop dat dit een beetje opvalt tussen al die slipjesadvertenties hier... Ik ben een milf met eigen bedrijfje. Ben niet wanhopig op zoek maar toch wil ik eens kijken wat er met dit oproepje mogelijk is:) Ik heb geen strenge eisen of verwachtingen, gewoon kijken wat er komt, lekker toch?
Hope Maria Carltons
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - sexmaatje
Ben jij (on)gebonden en zoek jij naast een mooie vriendschap ook een vast sexmaatje om uitgebreid jou natte kutje te laten verwennen en om in diverse standjes geneukt te worden? zo ja, zou jij bij een wederzijdse klik op mijn kosten mee willen naar Barcelona? Jou leeftijd en uiterlijk is niet van belang, als je maar net als ik schoon en eerlijk bent.. Tot snel?
Rochel Spencert
Rochel Spencert - maakt seks speelser
Breng eens geile en suggestieve praatjes mee naar de zetel of het avondeten. Ben je in gezelschap, fluister ze dan in zijn oor, terwijl je heupwiegend wegloopt. Dit verhoogt de spanning, maakt seks speelser en is een vorm van voorspel, suc6 alvast!
Esther den Hartogh
Esther den Hartogh - herpes
Wat ik bij mannen doe is kijken naar zijn mond. Want je kan vaak al aan zijn lippen zien of hij bijvoorbeeld herpes kan overdragen. Als hij veel aan zijn lippen zit, of als er krabplekjes op zitten, of als hij vreemde plekjes heeft, dan haak ik meestal wel af. Dan zit ik alleen maar op te letten, dat hij zich niet aan zijn lippen aanraakt en dan zijn hand naar mij brengt. Dan is er geen plezier meer aan, dan weiger ik die keer gewoon. Andere meiden doen dat niet, maar ik heb geen herpes en ik wil het ook niet! Helaas kan je vandaag de dag nooit zeker zijn…..
Boudesteijn
Boudesteijn - Duim-wijsvinger methode,
jongens! Je kunt ook heerlijk met alleen je duim, je eikel stimuleren. Pak met je rechterhand je Penis vast. Met de andere hand (in dit geval links) aai je langs je eikelrand. Je kunt het alleen met je duim doen of het gedeelte tussen je duim en je wijsvinger. Ook lekker is, om alleen met het topje van je duim ALLEEN je eikel te strelen.
Milo
Milo - raadsel
Wat is de overeenkomt tussen een blondine en een overal? Mouwen te lang, pijpen te kort!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook