This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ellen Hunter
Ellen Hunter - 1 Item
Contact met leuke man gezocht ik zou het leuk vinden via deze weg in contact te komen met een leuke man. In eerste instantie om gewoon eens iets gezelligs te doen. Misschien eens uit eten gaan, naar de sexbios of iets anders mag natuurlijk ook. Als je het leuk zou vinden mij beter te leren kennen dan kun je me een berichtje sturen en dan zien we wel waar dat toe gaat leiden, toch?
Ellen Hunter
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - dikke vrowu gezocht
Hallo allemaal, ik ben voor zaterdag a.s. op zoek naar een volslanke dikke vrouw voor een ongeremd sexcontact leeftijd ,uiterlijk niet zo belangrijk als je maar geil bent ben voor veel in hoop op een geil voorstel, ben alleen thuis!
Ab Veuger
Ab Veuger - Glijmiddel gebruiken,
Ik gebruik bij het masturberen altijd wat glijmiddel. Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "geluid" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen. Althans, da`s wel zo fris... Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen, Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus steken. (voor de liefhebber) Als je geen glijmiddel durft te halen kun je ook boddymilk haleb bij een drogist. (kruitvat ed.)
Precious
Precious - prettige zomer met veel strandgenoegens
Na een koude en lange winter wordt het inderdaad weer eens tijd dat we naakt van de zon kunnen genieten. Het naaktstrand is daar voor mij het best voor geschikt alleen erger ik me groen en geel aan de rommel die er soms wordt achtergelaten. het is al erg genoeg dat je op sommige plaatsen geen drie meter kunt lopen zonder je voeten open te halen aan stukken steen. Het is inderdaad ook zo dat er mensen komen met andere gedachten dan alleen maar in de zon liggen, Ik zeg: zolang andere gasten er geen last van hebben zou ik zeggen: ga gerust tekeer. Maar ik vind het niet kies dat, zoals ik gisteren gezien heb, dat oudere mannen zichzelf lopen te bevredigen op plaatsen waar ook vrouwen en meisjes alleen of in een groepje liggen. Er komen al niet zoveel pubers en jongeren op een naaktstrand en dan moet je ze zeker niet op een dergelijke manier afschrikken!! Verder wens ik iedereen een zeer prettige zomer met veel strandgenoegens maar laat geen rommel achter en houd ook rekening met algemeen geldende fatsoensnormen en de gevoelens van andere mensen!
AD
AD - assortiment
Ik heb een uitgebreid assortiment van sexspeeltjes tot spannende kleding, viobrator, dildo, opblaaspop, condooms en glijmiddel te vinden voor de vrouw en man in onze winkel | snel en discreet geleverd in Nederland & België Zie jullie bestelling graag tegemoet.
Elmer
Elmer - zin in de zomer
Ja! Ik heb ook al zo zin in de zomer en ben vast niet de enige. Hete dagen, zwoele avonden en lekkere dingen doen. Contacteer me als je wel eens wat samen wil gaan doen komende maanden. Wat dacht je van samen zijn met elkaar praten en lachen, strelen, masturberen en kussen, en nog heel veel meer.....!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook