This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ida Ljung
Ida Ljung - 4 Items
Alles kan maar niks moet :) Mijn vriendinnen hebben nu bijna allemaal een vriend en ik kom eigenlijk alleen maar steeds dezelfde gezichten tegen en zou het wel eens leuk vinden om met iemand contact te hebben die ik normaal niet zo snel zou tegenkomen. Ik hoef niet perse een relatie hoor maar gewoon eens beginnen met contact en alles kan niks en niks moet zoiets :-)
Ida Ljung
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ida Ljung
,
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ida Ljung
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ida Ljung
jesus!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

David
David - raadsel
Waarom kan een dom blondje niet waterskieën? Omdat ze bij het minste nat tussen haar benen, plat gaat liggen!
Cody Callison
Cody Callison - obscene phone call
My sister is asthmatic. Last week in the middle of an attack she got an obscene phone call. (pause) He said, "Did I call you or did you call me?"
NICO
NICO - Masturberen met de benen wijd,
De laatste tijd doe ik het vaak met mijn benen wijd, als jullie het ook een keer willen proberen, zo gaat het: Je gaat op je bed zitten, maakt je penis stijf en hou je benen zo ver mogelijk uit elkaar. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kun ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. je kunt zelfs een vinger in je anus duwen!.
Herman van Veen
Herman van Veen - fetish voor vrouwenvoeten
HOI! ik heb dus ook een fetish voor vrouwenvoeten, en alles wat daar bij komt kijken, ook schoenen dus. ik koop zo nu en dan goed afgedragen pumps en hoge hakken van vrouwen op marktplaats (soms steel ik ze ook op de sportschool). De geur en smaak kan mij erg opwinden, en ik vindt het gewoon heerlijk om erin klaar te komen……..
Gordon
Gordon - uppie
ik woon in een appartement in het centrum van rotterdam, helemaal in me uppie. kom jij me een keer opzoeken?? ik zoek een dame/vrouw/meisje, maakt niet uit al ben je dik lelijk, oud, gekleurd, iedereen is welkom.laat snel wat van je horen en ik mail je zo snel mogelijk terug. tot snel groetjes

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook