This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Inge Drozova
Inge Drozova - 1 Item
Vind jij verlegen niet erg?? Ik ben soms wat verlegen als ik iemand nog niet ken. Als ik iemand wel ken dan is daar niks meer van te merken haha. Maar zelf durf ik niet op iemand af te stappen en als iemand op mij afstapt dan klap ik vaak dicht. Erg irritant! Dus daarom maar eens zo dat ik iemand eerst een beetje leer kennen en mijn verlegenheid dan wel weggaat. Ik hoop dat je het niet erg vindt en mij wel wilt leren kennen. Geef je me dan even een berichtje?
Inge Drozova
hot slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - betaling in natura
Dag dames uit Amsterdam en omstreken! Al ruim vijf jaar verzorg ik aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op een belastingadvieskantoor dat gericht is op het mkb en particulieren. Indien je hulp nodig hebt bij de volgende zaken dan ben je van harte welkom:- het indienen van aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;- het aanvragen van toeslagen;- het beantwoorden van vragenbrieven;- het opstellen van bezwaarschriften;- overige financiële kwesties. Daarna geef ik je ook nog wat sexuele tips!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - Condoom masturberen,
Houden jullie ook zo van masturberen met een condoom om? Zorg ook hier dat je penis echt stijf is, pak een condoom, rol hem om je penis en zo ga je masturberen. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe!
Diane Copenhegen
Diane Copenhegen - serieuze sexverslaving
hey schatjes, het zou zomaar eens kunnen dat ik een van de enige mensen hier op de site ben met ene serieuze sexverslaving.. ik denk er echt de hele dag aan! En ik wil echt niet overdreven doen ofzo..maar ik wil dus wel een serieus iemand die reageert. ik hou ervan om elkaar stiekem op te geilen etc. als je wilt reageren moet je wel echt serieus zijn.. ik zal dan ook een foto van mijn FOEF sturen, dat zet ik er zo liever niet op. Dus ben je serieus en zie je het wel zitten? reageer dan snel want ik kan niet wachten! dikke zoen op je TAMP!
Django
Django - raadsel
Waarom heeft een vrouw twee paar lippen?? 1 paar om ruzie te maken en 1 paar om het goed te maken…
Indra Njåtunski
Indra Njåtunski - get out of my dream
If you don't get out of my dream, I'll wake up.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook