This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jackie Oneilski
Jackie Oneilski - 1 Item
Zijn wij Kansarm of Kansrijk? Voordat jij bij mij (fysiek) aanklopt wil ik jou eerst een paar belangrijke dingen vertellen wat ik absoluut niet verdraag: Belieg en bedrieg elkaar niet – Wees niet egoistich of gemak-/baatzuchtig – Doe niet bezitterig of ziekelijk jaloers – Blijf altijd jezelf onder normale omstandigheden en – Houdt je aan de gezonde relatievoorwaarden dan ben jij bij mij van harte WELKOM. Ik ben, na een aantal stuk gelopen relaties, er nu eindelijk weer aan toe om opnieuw en fris er aan te beginnen. Ik ben een kinderloos warmhartig biggetje, vermakelijk, gastvrij en sociaal en woon en werk in de Gezinsverzorging!!
Jackie Oneilski
oud slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - Benen tegen de muur,
Je kunt het hierbovenstaande ook eens met beide benen proberen. (kijk wel uit met je rug!) Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - klusje
Ervaren en goed uitziende tegelzetter biedt zijn diensten aan.proffesioneel en vakkundig Heb jij een wc of een keuken die je vakkundig betegeld wilt hebben of je wilt een nieuwe vloer? Laat mij weten wat je graag gedaan wilt hebben en wat je ervoor terug wilt geven dan komen we er samen uit! Bij intresse graag ook een beschrijving van je uiterlijk. Wie weet tot snel!
Jemma Smith
Jemma Smith - trouble
Sex is like high school…you miss a period and you’re in trouble!
Conny Frips
Conny Frips - verschillende sexcontacten
hi.. ik ben ook zo’n seksverslaafde vrouw die heel graag verschillende sexcontacten heeft. Voor de veiligheid wel eerst even leren kennen maar je weet vast wel waar het op uitloopt. neem jij contact op met mij of ik met jouw?
rio
rio - Hij trekt zich er echter helemaal niets van
Stel jullie eens voor: een potente kerel die net wil gaan zonnen, wordt onderbroken door een zeer aantrekkelijk blondine. Ze vraagt of ze hem in mag smeren. De kerel kan natuurlijk geen nee zeggen tegen zo'n mooie dame. Al snel blijkt dat de blondine veel meer wil dan alleen maar zijn rug in smeren. Ze haalt zijn DONG uit z'n broek en begint er flink aan te zuigen! Na een tijdje trekt de kerel het slipje van de blonde meid naar beneden en weet niet wat hij ziet! Een bikkelharde TAMP. Hij trekt zich er echter helemaal niets van aan en gaat direct op zoek naar haar donkere holletje!
Morgan Foxy
Morgan Foxy - epileren van de KRANS of van de FOEF
Dag Foefridders, Hier nog even een persoonlijk probleempje wat ik wil delen: Na het epileren van mijn KRANS, heb ik nogal last van rode bultjes en nadien ingegroeide haren!! Ik lees dan wel eens een tip van onvoldoende hygiëne bij scheren of epileren van de KRANS of van de FOEF, maar dan zal ik jullie eens vertellen dat ik alles ontsmet met ontsmettingsalcohol voor het epileren of scheren, dus lijkt me niet echt daaraan te liggen, of toch wel??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook