This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Irina Voorninna
Irina Voorninna - 1 Item
Lief meisje met kleine tietjes zoekt man! Ik snap niet dat mannen daar zo op kunnen afknappen hoor op vrouwen met kleine tietjes.Ik ben ben een leuke, lieve, vrolijke en vooral geile meid maar blijkbaar omdat mijn tieten niet maat XXL zijn hebben mannen minder behoefte aan geile sex??? Dit kan toch niet waar zijn, dus dan eens op deze manier. Mijn tepels zijn net zo gevoelig als van een vrouw met grote tieten. Ik moet zeggen dat dit super spannend is, het is voor mij de eerste keer dat ik dit op deze manier doe maar ik hou wel van een uitdaging. Laat je iets horen? En geen lullige opmerkingen graag dat ik geen tieten heb dat weet ik onderhand wel!!!!!!
Irina Voorninna
lekker slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - verwen jezelf!
Ik verwen de laatste tijd dames van alle leeftijden volledig naar hun wensen en of fantasieŽn. Ook stellen en dames met lichamelijke en of mentale beperkingen zijn steeds van harte welkom bij mij. Je uiterlijk, lichaamsbouw, cultuur en leeftijdsverschil zijn absoluut van geen enkel belang, het liefst heb ik dames met een middelgrote tot grote poes. Jou met volle teugen te kunnen laten genieten van ons samenzijn is mijn passie! Jij staat steeds centraal. Ik pas mij prima aan in alle omstandigheden. Als je man bijvoorbeeld thuiskomt dan lieg ik wel een verhaal bij elkaar!
Boudesteijn
Boudesteijn - Been/voet tegen de muur,
Jongens, ik heb er weer een nieuwe techniek bij. Met deze techniek doe je ook nog iets aan beweging. Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen (als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk) Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. je ligt nu als het ware iets naar boven met de onderkant van je lijf. Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Als je het goed uitvoert dan kun je ook in je gezicht klaarkomen!
Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - leuke site
Pas een leuke site gezien gemaakt door IJsberen en voor IJsberen!! De bezoekers van zoín sauna maken daar soms gebruik van de diensten van Dames Van Plezier ( DVP's) Omdat ze daar gekleed gaan in witte badjassen, kregen ze de bijnaam 'IJsbeer'. Hoe leuk is dat??
Gordon
Gordon - Een pottenbakkerij!
Wat is de andere naam voor een crematorium voor lesbiennes? Een pottenbakkerij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook