This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Isabella Runeux
Isabella Runeux - 1 Item
Volslanke meid zoekt pleziertjes! Ik ben eigenlijk wel op zoek naar een leuke jongen om wat plezier mee te hebben. Heb al een tijd geen contact meer gehad een jongen en krijg om eerlijk te zijn ook niet zoveel aandacht van ze. Zou jij wel contact met mij willen hebben en wil jij ook graag plezier? Dan zou ik het heel leuk vinden als je mij een berichtje stuurt. Oh ja en ik heb een kleine poes! Lijkt een nieuwe relatie met mij jou wat dan ontmoeten wij elkaar en anders, laat mij verder met rust aub!!!!
Isabella Runeux
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Hand afwisseling,
Ga eens een tijd met je billen op je hand zitten, gebruik bij voorkeur de hand waarmee je normaalgesproken masturbeert, als je er een tijdje op gezeten hebt, masturbeer jij je met die hand. Voelen is hierbij beleven!
Poe Pen
Poe Pen - SOME TIN WONG
De vrouw van een Chinees beviel vorige week van een zwarte baby. Haar chinese man was geschokt en noemde hem SOME TIN WONG…..
Ron
Ron - no place like home
Men are born between woman’s legs&spend the rest of their lives trying to get back in between them,cuz there’s no place like home
Eostre
Eostre - trek jij je slipje uit
Laatst kwam iemand in een SEXBIOS naar me toe met een aansteker aanstekend en zei vervolgens: Zo, nu de vonk er is...trek jij je slipje uit! leuk toch?
bastiaan
bastiaan - klusjes in natura
Lieve dame of meid, Heb je last van een pc die niet meer zo snel werkt als toen je hem kocht? Een nieuwe pc kopen is echt niet nodig om deze weer sneller te maken. Is je pc of laptop traag? Ik repareer hem , of ik kan de installatie van een nieuwe GRATIS Windows op jou pc of laptop , tegen betaling in natura ;) je mag zelf bepalen wat je te bieden hebt! ;) " no cure no pay" Mvg , MLove

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook